2 éves kisfiam már nem akarja a tápszert meginni. Baj, ha már nem akarja elfogadni?
Figyelt kérdés
Már csak az esti elalváshoz kapott tápszert, de 3 napja öklendezik tőle, tegnap még hányt is. Nem beteg, nincs semmi baja... Már volt ilyen máskor is, de akkor a tápszerváltás megoldotta a problémát... Most már a tejcsit sem akarta meginni, pedig azt szereti. Arra gondoltam, hogy nem adnék neki már többször tápszert.2010. márc. 25. 22:09
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán minek adsz neki még kétévesen mindig tápszert? Már rég ihatná a tejet!
2/10 anonim válasza:
Már régen nem kellett volna adni neki.A természetes ételek sokkal jobbak.Ha nem akarja a tejet sem inni (talán a tápszer utálata miatt),adj neki este más tejterméket,joghurt stb.és csak néhány nap múlva tejet.
3/10 anonim válasza:
Nem csodálom.Talán normális ételre vágyik.
4/10 anonim válasza:
Az enyém is 2 éves és eszik-iszik mindent.Este kakaó vagy tej vagy karamellás tej.
2évesen tápszer???????Ezt a védőnő javasolta?
Eszik már mindent?Elalváshoz adj kakaót!Vagy bármit de ne kínozd szegényt azzal a förmedvénnyel:P
5/10 anonim válasza:
Teljesen felesleges a tápszer 2 évesen,az itteni gyerekorvos 3(!) éves korig azt ajánlja,csak pénzlehúzás az egész.
6/10 anonim válasza:
Nem kell az ma´r neki.Miért nem itatod rendses tejjel.
7/10 anonim válasza:
Szia. Úgy ahogy az előttem szólók írták.Az már teljesen felesleges.Az én kislányom 1 évesen már nem itta meg a tápszert lökte el,akkor próbáltam már a tejet,itta is 1hónapig,aztán már az sem kellett neki,este vacsi lefekvés előtt kis tea,aztán szunyál:)
8/10 anonim válasza:
2 évesen tápszer??????? Az enyém 1 éves kora óta tejet iszik!
9/10 anonim válasza:
Az nem baj.Sajnos az én lányom még mindig tápszert iszik 2 évesen,mert a tejet nem hajlando meginni .
10/10 A kérdező kommentje:
A gyermekorvosunk, és a védőnőnk javasolta... Egyébként tényleg semmi sem indokolja a tápszert ilyenkor, mert hál Istennek nagyon jó étvágyú gyerkőc, 2 évesen 14 kiló...
2010. márc. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!