Szerintetek rendben van ez így? Másfél éves kislányom húsféléből csak virslit és párizsit hajlandó elfogadni. Azokból csakis jó minőségűt adok neki, de majdnem minden nap.
Hiába veszel füstlit vagy juhbeleset, 1500/ kg- ért, egyik sem látott sok húst! 1 virsliben párizsiban a negyede ha hús, a többi szalonna bőr szója! Akkor màr inkább kolbász, abban több a hús, debreceni!
Nem jut elég fehérjéhez a szervezete ha nem eszik rendes húst!
Ne adj neki virslit parizelt, majd megeszi a sima húst! Süssetek együtt rántott húst, had nézze ahogy panírozod, fasirtot együtt formáljátok!
Vágd apróra a sült vagy főtt húst és keverd bele a főzelékbe.
Töltött paprika, paradicsomos gombóc!
köszönöm a válaszokat
a töltött paprika kedvenc volt, de megunta
régebben ette a húst,mostanában köpi ki
megpróbálom a főzelékbe csempészni majd
Leírnám a saját kis történetemet,hogy lásd nem vagy egyedül. :) A kisfiunk hamarosan 2 éves lesz,hasonlóan állunk a húsevéssel.Igaz,ő elfogad egy-egy falatot,de nem jellemző.(pl. rántott hús,natúr sült hús)
Én magam pedig nagyjából sosem ettem húst.Azért "nagyjából",mert édesanyám elbeszélése alapján kb. 3 éves koromig elnyammogtam 1-2 falatot,azóta semmit.A hús puszta látványától is irtózom,nagy erő kell ahhoz,hogy elkészítsek egy húst tartalmazó ételt.Sajnos ez van és akármennyire is szeretném,a kisfiamnak sem kell.Remélem változik majd a helyzet,nagyon remélem.
Tudod te is biztosan,hiszen mindenhol hangsúlyozzák,hogy a fejlődő szervezetnek állati eredetű dolgokra is szüksége van.De ha egyszer nem megy,akkor nem tudod és nem is szabad erőltetni.Talán idővel megszereti a kislányod.
Az én esetemben a húsevésnek semmilyen köbetkezménye nem lett,egészséges vagyok (koppkopp) ritkán betegszem meg,minden rendben.
Ne aggódj!
*bocsánat,szóval az utolsó mondatban elírtam :)
Annak nem lett semmi negatív következménye,hogy NEM ettem húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!