Mi volt a legdurvább sérülés, amit a babád okozott neked?
Ezekhez képest semmi. Egyszer véletlenül szemen dobott a nagyobb egy műanyag játékkal. Monoklim lett. Ez volt a legnagyobb.
Mondjuk cikinek ciki volt, mert ekkor vártam a kicsit és pont így kellett orvoshoz mennem. Nagy pocak, monokli... biztos gondoltak rólam ezt azt. :) Nyilván korrektoroztam, de elég nagy volt.
A légycsapó egy nagyon veszélyes eszkőz ☝️ 😂
halál komolyan olyat csapott rám a gyermekem, hogy ott maradt a lenyomata...💀
A nagy a szülőszobán "kiharapott" egy darabot a mellbimbóbmól életünk első szoptatása alkalmával. Már 3 éves, de a bemélyedés még mindig ott van. Több szempontból is örök emlék :D
A kicsi még pocakban volt, amikor elrepesztette(törte? Nyilván nem röntgeneztek, de majd' 2 hónappal szülés után múlt el a fájdalom) egy bordám. Erős baba, na.
Amióta nagyobbak, azóta szerencsére egészen békések. Az ütögetést, hajhúzást, stb eddig jól ki tudtam védeni még :D
Ledobta 2 évesen a mammut széket.
Persze eltalálta a lábamat.
A gyűrűs ujjam eltört.
Egyszer durvábban bimbón harapott.. be is gyulladt, tejcsatorna elzáródás lett… antibiotikumot is szedtem.
Én a fordított helyzetről tudok mesélni 😆
1 évesen amikor anyu fürdetett, véletlenül belenyúlkált a szemembe, persze nem történt semmi, de mondta hogy nagyon cukin pislogtam. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!