Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legdurvább sérülés,...

Mi volt a legdurvább sérülés, amit a babád okozott neked?

Figyelt kérdés
A 10 hónaposom ma hozzávágta a kanapén heverő telefonom a lábamhoz, mert nem akart pulcsit felvenni, és eltörte az egyik lábközépcsontom. Nektek van hasonló történetetek?
2023. máj. 15. 22:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Ezekhez képest semmi. Egyszer véletlenül szemen dobott a nagyobb egy műanyag játékkal. Monoklim lett. Ez volt a legnagyobb.

Mondjuk cikinek ciki volt, mert ekkor vártam a kicsit és pont így kellett orvoshoz mennem. Nagy pocak, monokli... biztos gondoltak rólam ezt azt. :) Nyilván korrektoroztam, de elég nagy volt.

2023. máj. 16. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
2,5 éves volt amikor játékból (párnacsatáztunk) hozzám sikerült vágnia egy könyvet. A könyv sarka eltalálta a szemem melletti részt és bedagadt majd lett egy ordenáré nagy monoklim.
2023. máj. 16. 07:55
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
nekem is csak az orrom tort be, mikor az agyon fejjel nekem ugrott... de egy baratnomnek a szabo ollloval levagta a gyerek az ujja also reszet,a puha,parnas reszt, illetve konyvet neztek a gyerek felvagta a konyvet ,es az eles sarka a szemebe furodott es jart a szemeszetre sokaig, mert serult a szemgolyo es teli ment szennyezodessel. 😪 nagyon kell figyelni.
2023. máj. 16. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

A légycsapó egy nagyon veszélyes eszkőz ☝️ 😂

halál komolyan olyat csapott rám a gyermekem, hogy ott maradt a lenyomata...💀

2023. máj. 16. 08:46
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

A nagy a szülőszobán "kiharapott" egy darabot a mellbimbóbmól életünk első szoptatása alkalmával. Már 3 éves, de a bemélyedés még mindig ott van. Több szempontból is örök emlék :D

A kicsi még pocakban volt, amikor elrepesztette(törte? Nyilván nem röntgeneztek, de majd' 2 hónappal szülés után múlt el a fájdalom) egy bordám. Erős baba, na.

Amióta nagyobbak, azóta szerencsére egészen békések. Az ütögetést, hajhúzást, stb eddig jól ki tudtam védeni még :D

2023. máj. 16. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ledobta 2 évesen a mammut széket.

Persze eltalálta a lábamat.

A gyűrűs ujjam eltört.

Egyszer durvábban bimbón harapott.. be is gyulladt, tejcsatorna elzáródás lett… antibiotikumot is szedtem.

2023. máj. 16. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Én a fordított helyzetről tudok mesélni 😆

1 évesen amikor anyu fürdetett, véletlenül belenyúlkált a szemembe, persze nem történt semmi, de mondta hogy nagyon cukin pislogtam. 😁

2023. máj. 16. 18:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a történeteket, nagyon jól esett a lelkemnek, hogy nem csak az enyém ilyen kis vadmalac. :D Ő is egy tündér baba amúgy, ez csak rosszul jött ki.
2023. máj. 16. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!