Mi volt a legdurvább sérülés, amit a babád okozott neked?
Megharapott és a körmeivel megkarmolt màr jó néhányszor.
Autista...
Jujj azert a törés az durva jobbulast neked!
Nekem mar masfel eves a fiam ilyesmik fordultak elo:
- megharapta a cicimet de olyan szinten hogy meg 4 nap utan is neha vérzett
- fejemhez vágta a távirányítót ami be is lilult
- kitepte a fülem bol a fülbe valot
- legutóbb jatek kozben ossze fejeltunk, neki semmi baja nekem kicsattant a szám 😁
Egyebkent a balesetek nagy része nalunk jatek kozben van (pl csikolas, kergetozes). Amugy nem egy rossz gyerek csak neha benazunk 😁🤣
Pár hónapos korában tök véletlenül lefejelt a lányom, az ölemben tartva. Épp egy ruházati áruházban voltunk. Pár perc múlva láttam a tükörben, hogy feldagadt a szám.
Mást nem okozott. 🙂
3 gyermekem van.
Fejeltek már úgy le, hogy felrepedt a szám. Haraptam már el a számat.
A szemembe úgy belenyúltak, hogy bevérzett.
Dobtak /ejtettek már rám könyvet, nehéz játékot, vágtak kupán távirányítóval, csaptak már le légycsapóval.
Csapták már az kéz és a lábujjaimra az ajtót.
Vágtam már meg a kezem késsel és ollóval, mert véletlen nekem jöttek/estek.
Nekem meg nincs gyerekem, de amiket én okoztam anyunak:
Csecsemő koromban puszilgatta a talpam, és akkorát rúgtam hogy kiesett 4 foga elől, azóta mufoga van 😅
Az ilyen fejeles, stb szerintem mindennapos volt. 1x annyira lefejeltem hogy ömlött a vér az orrabol.
Hírtelen ennyi jut eszembe 🙈 bocsi anyu ❤️
"csaptak már le légycsapóval."
Hangosan röhögök. Bocs.
Még csak 10 hónapos a lányom. Ilyesmik még nem voltak, max a hajamba kapott véletlenül bele.
De ezek után rettegve megyek ma a közelébe o.O :D
Köszi a vicces napkezdést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!