Túlpörgöm a témát ahogy a feleségem mondja vagy normális, ha már most ezen gondolkodom?
Hamarosan jön a baba, feleségemnél teljesen lent van a köd, csak a babaszoba meg a mindenféle babás dolog foglalkoztatja, ami persze érhető.
Nekem mániám, hogy mindent számolgatok, még a táblázatokról is táblázatot vezetek és elkezdtem azzal foglalkozni, hogy miből legyen majd tőkéje amikor nagykorú lesz meg úgy általánosságban a kapcsolódó, váratlan kiadásokra. Egész jó portfóliót összeraktam, de a feleségem le se sz*rja, bezzeg a 128. bébi-bizbaszért várja, hogy kitörő örömmel rajongjak.
Sem engem, sem őt nem tudtak támogatni a szüleink annak idején és vért izzadva tartunk most ott, ahol. Szeretném, ha a gyermekemnek nem lennének ilyen gondjai a jövőben és szerintem fontos, hogy időben foglalkozzunk ezzel, de az a benyomásom, hogy ő neki semmi pénzügyi érdeklődése nincs. Azt mondta, hogy oké csináljam, akkor ez az én feladatom lesz, magyarul: ő nem fog ezen vitatkozni, nem is érdekli.
Szerintetek is túlpörgöm ezt?
Szerintem meg mindkettőtöknek igaza van, egy nőben megindul a fészekrakó ösztön ilyenkor. Meg hogy milyen cuki ez vagy az. Teljesen normális, férfiak meg másképp élik meg te racionálisabb oldalról közelíted meg. Nem hiszem hogy leszarja a feleséged csak más dimenzióban van.
Én kismama vagyok és kicsit én is át tudok csúszni ebbe, bár én racionálisabb fajta nő vagyok így én az anyagi dolgokra is figyelek. Ki ilyen ki olyan.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt és természetesen a szavazóknak is.
Hasznos vélemények. Igyekszem nem idegesítő és görcsös lenni, még nekem is új a dolog :)
1. túlpörgöd igen, és jó ha tudatos vagy erre, szuper, azt is el kell fogadni, hogy a nőket női dolgok érdeklik, és amibe most belepörögtél az a te területed exept!
2. de a lényeget valahogy homály fedi minden hozzád hasonló embernek..hogy majd a gyerekemnek könnyebb legyen én megteremtek mindent neki, mert nekem nem adatott meg…
holott ha mélyen mögé nézel, készen kap a gyerek mindent amiért egy izomnyi erőt nem tesz lakás kocsi megvan pipa és ?
a pszichológia emögött, hogy frutrációt vált ki, ha nem te dolgozol meg azért amid van, jó jó a segitség indulásnak, de fontos, hogy magadénak is tudj olyat teremteni, amiről elmondhatod, hogy a te kezed munkája ez a ház megvétele, stb stb…
sokan elitélik azokat, akik mindent megkaptak anyucitól apucitól, és lenézik, hogy ezért te mit tettél? Nekünk mindenért megkellett dolgzni! Vannak ilyen párkapcsolatok is ahol nem mindkettő félnek adatik meg minden a másiknak meg kemény volt az élet…
no…a lényeg, két ember pontosan ugyanazt ugyanarról gondolná párként?
amit felhoz érzést nálad azzal kell neked dolgozni ….mert rólad szól és nem róla….:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!