Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális az amit érzek? Fél...

Hayabusa kérdése:

Normális az amit érzek? Fél év után babán gondolkodom.

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, komoly kapcsolatokkal a hátam mögött, mind 6-7 év volt.Jelenlegi párommal csupán fél éve vagyunk együtt.Korábbi kapcsolataimban nem éreztem azt, hogy ennyi idő után babát szeretnék.Páromnak van egy gyereke, rendkívül jó apa, és ez nem elfogultság.Egyre többet jár a fejemben a baba, naponta többször, akaratlanul is.Álmodom is vele sokat.Bár nyíltan nem mondtuk még ki, de kerülgetjük a témát, hogy igazából nincs akadálya, párom még jobban szeretné mint én..Egyre inkább érzem hogy szeretném, de nem csak azért mert együtt vagyunk, hanem, valami mást is érzek.Lehet hogy butaság, de ha meg lehetne fogalmazni, azt mondanám, biológiailag itt az idő.Nekem még nincs, és a környezetemben sincs pici baba.Csak hát fél év után?A párom komoly, normális, felelősségteljes ember, de ez akkor is korai, nem? Tud valaki segíteni hogy miért van kb. két hónapja ez az állapot? Nem értem magam.
2012. febr. 2. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez a nők felénél így van. :) 31 éves vagy, termékeny nő, természetes, hogy babán gondolkozol, főleg komoly kapcsolatok után. Szerintem beszéljétek meg a pároddal és ha mind a ketten jónak látjátok, akkor vágjatok bele. De persze csak akkor, ha mind a ketten készen álltok rá. Az nekem kifejezetten pozitív, hogy a párod is nagyon akarja. És ha komoly, akkor nem hiszem, hogy lehet akadálya.

Ha nem vagytok benne biztosak, akkor még várjatok fél évet mondjuk, és utána vágjatok bele. De szerintem előtte mindenképpen beszéljétek meg nyíltan, hogy mi legyen.

Amúgy az ő gyereke mennyi idős? :)

2012. febr. 2. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi. Valószínűleg benne találtad meg életed párját, a gyerekeid apját. Igen, félév után. Van aki 3 hónap után is így érez, ez nem feltétlenül idő függő. Mellesleg 31 éves vagy, dolgoznak benned a hormonok. Mikor vállalnál, ha nem most ? :)
2012. febr. 2. 22:15
 3/3 A kérdező kommentje:
A párom kisfia három éves, anyuci fél év után rájött hogy nem kell neki a pici....A babakérdésben biztosak vagyunk.Őt nem is zavarja igazából hogy fél év, csak engem, mert furcsa.Kicsit olyan mintha elvesztettem volna a realitásomat, de viszont tény, hogy a több éveseknél nem volt ilyen, és azoknak ugye vége is lett, tehát az idő sem volt persze garancia.
2012. febr. 3. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!