Kik azok akik a második babán dolgoznak?
Figyelt kérdés
Nekem már van egy lányom és a kis tesón dolgozunk már 1 éve eddig hiába! Már nagyon aggódom hogy baj lehet!Ha van valaki aki hasonló helyzetben van az Írjon!A lányom is mindig kérdezi hogy mikor lesz kis tesója de már lassan nem tudok neki mit mondani,és tehetetlenek érzem magam! A férjem pedig nagy családot szeretet volna! Már kezdek bekattani!2011. jún. 9. 21:34
1/4 anonim válasza:
1 év sikertelenség elég indok arra, hogy elmenj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mi pont így vagyunk mi Ti. Van egy 2 éves kisfiunk, de a tesója már több mint 10 hónapja nem akar összejönni. De sajna mi tudjuk az okát:( Bár az első terhességemnél is így volt, de akkor gyógyszer után rögtön teherbe estem. Most sajnos nem.
3/4 anonim válasza:
Nem vagytok egyedül, mi is a kistesón ügyködünk. 14 hónapja volt egy missed ab-m, és utána 3 hónapra kezdtünk bele és eddig semmi. A bekattanást megértem, nekem is minden nap mondja a kisfiam a kistesót. Úgy tűnik, nem rajtam múlik, az én eredményeim jók és most is pont peteéréskor voltunk együtt és a petevezetékem is átjárható. Ha most sem jön össze, mindenképpen elküldöm apát orvoshoz. Boldog lennék, ha mégsem kerülne erre sor, mert milyenek a férfiak....:)
4/4 anonim válasza:
Szia. Mi is a második babán dolgozunk. Vagyis a harmadikon... Novemberben vágtunk bele komolyan a babaprojektbe, márciusban már nem jött meg, de áprilisban elvetéltem. :( Most próbálkozunk újra.
Az én eredményeim sajnos nem túl jók. Nagy túlsúlyom van, erre fogják. Tudom, nem jó a túlsúly, de amikor 25 kilóval voltam kevesebb, sem voltak jobbak az eredményeim...
Jó egészséget és mielőbbi babásodást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!