Túlpörgöm a témát ahogy a feleségem mondja vagy normális, ha már most ezen gondolkodom?
Hamarosan jön a baba, feleségemnél teljesen lent van a köd, csak a babaszoba meg a mindenféle babás dolog foglalkoztatja, ami persze érhető.
Nekem mániám, hogy mindent számolgatok, még a táblázatokról is táblázatot vezetek és elkezdtem azzal foglalkozni, hogy miből legyen majd tőkéje amikor nagykorú lesz meg úgy általánosságban a kapcsolódó, váratlan kiadásokra. Egész jó portfóliót összeraktam, de a feleségem le se sz*rja, bezzeg a 128. bébi-bizbaszért várja, hogy kitörő örömmel rajongjak.
Sem engem, sem őt nem tudtak támogatni a szüleink annak idején és vért izzadva tartunk most ott, ahol. Szeretném, ha a gyermekemnek nem lennének ilyen gondjai a jövőben és szerintem fontos, hogy időben foglalkozzunk ezzel, de az a benyomásom, hogy ő neki semmi pénzügyi érdeklődése nincs. Azt mondta, hogy oké csináljam, akkor ez az én feladatom lesz, magyarul: ő nem fog ezen vitatkozni, nem is érdekli.
Szerintetek is túlpörgöm ezt?
🤷♀️ Szíved joga annyiszor átírva feltenni ugyan azt a kérdést, ahányszor akarod.
Csak ne csodálkozz, ha az ember le vágja kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!