Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket ez nem zavar, ha...

Titeket ez nem zavar, ha látogató jön?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy amióta teherbe estem nagyon érzékeny vagyok a szagokra és a mesterségesekre különösen.

Ez megmaradt a szülés után is. Most 10 hónapos a babánk és rosszul vagyok attól, hogyha valaki látogatóba jön és megfogja, utána a gyerekem parfüm szagban úszik esti fürdésig. Nem tudom eldönteni, hogy csak az én érzékeny szaglásom miatt zavar ennyire, vagy tényleg mindenki parfümben úszik, de iszonyatosan idegesít, hogy altatom a babámat délután és árad belőle a "pacsuli" szag. Nekem tök alap, hogyha babalátogatóba megyünk, akkor nem parfümözök, vagy tényleg csak nagyon nagyon minimálisan.

Ti nem jártatok még így? Nektek nem zavaró?

2023. márc. 15. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek. Hasonló dolgokat hozott elő nálam is a terhesség és utána sem múlt el a szagérzékenységem. Még egy két mosószert is alig tűrtem vagy tűrök. Szerintem is zavaró ha egy ember úszik a pacsuliban. Sőt, azt mondom hogy kisbabához nem is illik úgy elmenni mintha egy disco -ba vagy randira menne az illető. Nem ő a lényeg hanem a gyerek!
2023. márc. 15. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Már bocsi csajok de arra senki nem gondol, hogy nem CSAK babalátogatóba megy az illető? Előtte egyrészt ki kell mennie az utcára, másrészt lehet már előtte dolgozni volt vagy vásárolni vagy látogatás után megy valahová!🤷

Mondom ezt úgy, hogy nulla sminket használok és óvatosan bánok a parfümmel (bár mindig tetszenek azok a nők akik illatfelhőben sminkben vannak). Ha mennék mert már rég készülök egy babalátogatásra eszembe nem jutna nem fújni. Mondjuk fel se szoktam venni a gyereket... Én nem vagyok pont jó példa.😅 De értitek mit mondok biztos nem a babának csinálják a vakolatot meg a felhőt.

2023. márc. 15. 19:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szólni érte, örülök ha jönnek vendégeink és van némi felnőtt társaságom is végre, csak gondoltam felteszem itt is a kérdést, hogy kinek mennyire zavaró ez. Nagyon sokszor vannak vendégeink. Nem tudom, nekem mindig is alap volt, hogy nem fújom tele magam, ha kisbabához megyünk, de az én szaglásom tény, hogy túl érzékeny, szóval amúgysem fújom magam durván. :) Engem zavar, ha a lakás is idegen illatban úszik, a babám is, ahogy fogom a babánkat, rám is átragad... Szeretem a babánk illatát és nem szeretem rajta a parfümöt érezni (a sajátomat sem), pláne ha számomra borzasztó is az az adott illat. A hétvégi ittalvós vendégeink hölgy tagja miatt fogalmazódott meg a kérdés egyébként, akinek még ma is éreztem itt-ott a parfümét. Pedig hát azóta azért eltelt pár nap.
2023. márc. 15. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek volt hányingerkeltően erős parfüm szaga, de nem szóltam, csak nem csuktam be az ajtót! :)

Engem jobban zavar ha kéretlenül jönnek a rokonok mert jogot formálnak a gyerekre

2023. márc. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!