3 hónapos babához megyek látogatóba. Ti milyen ajándéknak örültetek?
Anyukaként magatoknak?
És a babának?
Valami hasznos ajándék tipp van esetleg?
Egyedit nem tudok már készítettni
Ha rákérdezel, milyen pelust, popótörlőt, krémet stb használnak, akkor garantáltan olyat tudsz vinni, aminek örülnek.
Vagy dm/rossmann utalványt, aztán vesz, ami kell.
Ruha is jó lehet, ha megkérdezed a méretet.
Nálunk az ilyen csörgő-zörgő vackokból ilyenkorra már annyi összegyűlt, hogy csak a helyet foglalta, a gyerek sem játszott soha az összessel.
Süti süti süti
Bàrmit megadtam volna egy tepsi finom házi sütiért, de ekkor még nem volt időm/energiám sütögetni.
Babának pedig bárminek örültem-popsitörlő, pelus, ruha, játék, de ezekkel mellé is lehet lőni mert van aki egy egy adott márkához ragaszkodik.
Babanapló, oltási könyvre borító (az nagyon el tud rongyolódni), fényképalbum a baba képeinek, egy nagy széthajthatós játszószőnyeg pl a decathlonban tök jó van.
A babának kontrasztos könyvecske, kiscsörgő, nem kell nagyon bonyolult játékokra gondolni.
Ebben az időszakban még tényleg nagyon jól jön a főtt kaja, esetleg egy helyi kifőzdébe utalvány, ahonnan házhoz is szállítanak, ha te nem akarsz főzni nekik.
Ha kisruhácskát vennél akkor érdemes 1-2 mérettel nagyobbat venni mint amit most hord és őszre, télre valót.
Kész étel ,amit kicsit bonyolultabb megcsinálni
4 hónapos a babám,főzni főzök de csak egyszerű ételeket,szóval én örülnék valami maceràsabb ételnek. Valaki írta a kifőzde utalványt. Annak megjobban örülnék 😀
Kész ételt csak akkor vigyél, ha tudod, mit szeret az anyuka, de mivel 3 hónaposan mész először látogatóba, gondolom ennyire közeli kapcsolatban nem vagytok.
Én pl. nem örülnék egy tepsi rakott krumplinak 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!