Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babához megyek...

3 hónapos babához megyek látogatóba. Ti milyen ajándéknak örültetek?

Figyelt kérdés

Anyukaként magatoknak?

És a babának?

Valami hasznos ajándék tipp van esetleg?

Egyedit nem tudok már készítettni

2022. aug. 11. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

3 hónaposan vószínűleg mindent megvettek már, ami kellhet. Tuti van játszószőnyegük, kontrasztos dolgaik, millió csörgő, rágóka, babanapló... Ne vegyél ilyeneket. A ruha is necces, a baratnőm kisfia 4 hónaposan már 74-es méretet hordott. Az én lányom meg lassan 9 hónapos, most nő bele.

Vigyél utalványt, az tuti hasznos, azt vesznek, ami kell.

Rossmann, dm, brendon, helyi bababolt, liliputi, stb. Ezekkel nem lőhetsz mellé.

Anyukának vigyél valami finomságot, akár a kedvenc sütijét, vagy rendelj a kedvenc étterméből, amit szeret.

2022. aug. 11. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Készétel helyett inkább kifőzde utalvány,mert ha szoptat és nagyon figyel a karjára,mert mondjuk érzékeny a gyerek,akkor tud vinni olyat amiből nem is tud enni.Esetleg kérdezz rá és akkor abból fozz pár adagot amit szeret. Milyen sűrűn jársz? Csinálhatnál neki kupont,hogy kéthetente elmész és kitakaritasz vagy hetente egyszer elmész és főzöl,így legalább társasága is lesz.En ezeknek örültem volna. Babának,ha viszel akkor inkább már későbbre gondolva,pl ha pelust/ruhat akkor kicsit nagyobb méretet,vagy üveges babakajat több félét,márkát,hogy tudja tesztelni.
2022. aug. 12. 07:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kérdezd meg, milyen pelenkát/popsitörlőt használnak, vagy hogy mekkora ruhát hord a baba. Ha nem akarod, akkor meg szerintem az utalvány a legjobb, mert azt le tudják vásárolni arra, amire kell.

Egy barátnőm hozott egy aranyos kis rágókát, meg mellé egy H&M utalványt.

2022. aug. 12. 08:11
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Házi süti, főtt kaja.

Valaki írta az Eü kiskonyv borítót.

Én is józan olyat, gyönyörű szép, viszont méretben nem lett jó, mert ebből is több féle van. Van a sárga, van a fehér típusú, és méretben van pár mm eltérés közte.

2022. aug. 12. 08:12
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérdezd meg mit szeretnének, vagy utalvány. Minden mással mellé lehet lőni.
2022. aug. 12. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés az volt hogy mi minden örülnénk...nem értem a lepontozasokat.
2022. aug. 12. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
16, Engem egyszer akkor is lepontoztak többen is, amikor arra a kérdésre, hogy mikor bújt ki a gyereketek első foga, én odaírtam hogy hat hónapos korában. Innentől kezdve…
2022. aug. 12. 10:08
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Tudod hogy mosi pelust használ vagy simat?Tudod,hogy hasznal-e eldobható popitörlőt?
2022. aug. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!