3 hónapos babához megyek látogatóba. Ti milyen ajándéknak örültetek?
Anyukaként magatoknak?
És a babának?
Valami hasznos ajándék tipp van esetleg?
Egyedit nem tudok már készítettni
3 hónaposan vószínűleg mindent megvettek már, ami kellhet. Tuti van játszószőnyegük, kontrasztos dolgaik, millió csörgő, rágóka, babanapló... Ne vegyél ilyeneket. A ruha is necces, a baratnőm kisfia 4 hónaposan már 74-es méretet hordott. Az én lányom meg lassan 9 hónapos, most nő bele.
Vigyél utalványt, az tuti hasznos, azt vesznek, ami kell.
Rossmann, dm, brendon, helyi bababolt, liliputi, stb. Ezekkel nem lőhetsz mellé.
Anyukának vigyél valami finomságot, akár a kedvenc sütijét, vagy rendelj a kedvenc étterméből, amit szeret.
Vagy kérdezd meg, milyen pelenkát/popsitörlőt használnak, vagy hogy mekkora ruhát hord a baba. Ha nem akarod, akkor meg szerintem az utalvány a legjobb, mert azt le tudják vásárolni arra, amire kell.
Egy barátnőm hozott egy aranyos kis rágókát, meg mellé egy H&M utalványt.
Házi süti, főtt kaja.
Valaki írta az Eü kiskonyv borítót.
Én is józan olyat, gyönyörű szép, viszont méretben nem lett jó, mert ebből is több féle van. Van a sárga, van a fehér típusú, és méretben van pár mm eltérés közte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!