3 hónapos baba miért sír evés közben?
Kislányom 3 hónapos
Tápszeres e.ü okok miatt
3 hete kínszenvedés etetni,elkezd enni,majd jön a sírás,és utána elfordítja a fejét,vagy rángatja,és nem kéri a tápszert,közben huzgálja a lábát,mintha nyomná a kakit,pukit,és nagyon sír,annyira,hogy tiszta vörös a fejecskéje
Megnyugtatom,majd újra megkínálom,és megissza
Minden etetés ilyen
A 10-15 perces etetésekből lett 1 órás
Mindent kipróbáltam már,vettem nagyobb cumifejet,azzal nem tudta inni a tápszert,melegebb tápszer sem vált be,hidegebb sem
Másik cumisüveget be sem kapta,van itthon 4 fajta,egyedül a MAM amit elfogadott
Espumisan,Infacol,BioGaia,Lactose Comfort csepp tényleg mindent,már Protexin Restore babyt is kapott a gyermekorvos javaslatára
Volt tápszer csere is
Beba Sensiduot kap most,elötte Milumil Komfortot kapott,ami hiába székrekedés ellen van,mégis azt okozott,nem tudott tőle kakilni
Az új tápszertől van kaki,naponta vagy 2 naponta,igaz rengeteget sír elötte,mire ki tudja nyomni
Tornáztatom naponta többször
Nincs túletetve,napi 5-6 alkalommal eszik 90-120 ml,valamikor hagy belőle,napi mennyiség 600-650 ml körül van,nem egy nagy evő
Súlyával szerintem nincs gond, 5300 gramm,3 kg született
Volt valakinek igy a babája,hogy igy evett?
Mikor múlt el? Mikor itta meg szépen a tápszert?
Nagyon sajnálom őt,kérlek adjatok ötletet
Köszönöm szépen
Szerintem, ez hasfájás. Lehet sok levegőt nyel közben. Többszöri büfiztetés?
Nálunk a bukások miatt kezdtük 4 hónaposan a hozzátáplálást, a hasfájása és a bukása is elmúlt.
masszírozást próbáld még ki vagy a meleg párnát, esetleg pózícióváltást
Kitartás kívánok! Van, hogy elmúlik magától, egyik napról a másikra.
Igen, azért
És jó hogy elvittük a kórházba, ahol egyből ki is derült, 8 napot voltunk bent. Vizelete is kimutatta, a vérvétel is
A magyarázat rá az volt, mikor elkezdett enni, beindult az emésztése, ugye a pisi inger is, és csipte a pisi, plusz ugye görcsölhetett is. Mint nekünk felnőtteknél. Más tünet nem volt neki. Láza sem volt. Nem kívánom senkinek amin átmentünk akkor. Kegyetlen, még most is a hideg ráz, ha rá gondolok
Azóta már lassan 9 hónapos. 9 kg. Napi 3szor eszik 250 ml tápszert, és 3 rendes étkezése van. HálIstennek azóta nem volt ilyen gondunk, csak egy pici taknyosság, de ez semmiség a húgyúti fertőzéshez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!