Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet az, hogy egy 3...

Mitől lehet az, hogy egy 3 hónapos baba szopás közben elkezd mocorogni és sír viszont aztán az öklét meg szopja?

Figyelt kérdés
Pár napja már ez megy és nagyon rossz. Elkezd enni majd mocorog és kiesik a szájából a mellbimbó, és a sokadik próbálkozás után már el is kezd sírni. Aztán meg az öklét próbálja bekapni és szopja mintha éhes lenne. Tejem az van ugyanúgy, ínyére vettem kenőcsöt, de hiába kenem úgy látszik nem az a gond. Védőnőt is felhívtam, de ő sem tudja.

2017. febr. 12. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Esetleg túl gyorsan folyik neki a tej? Vagy próbáltál másik pozícióban szoptatni? Az én kisfiam is sírt egy időben, ha a jobb mellemből kezdtem szoptatni, igazából nem jöttem rá én sem hogy miért... egy idő után elmúlt, talán 1 hétig tartott.
2017. febr. 12. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Szoptatás közben is büfiztesd, nálunk igényelte a gyerkőc.

Vérzésed megjött már?

2017. febr. 12. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél egyszerűbb, kevés a tej és attól mérges lesz.
2017. febr. 12. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Cumizavar esetleg?
2017. febr. 12. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért kell kenned az ínyét? Jön a foga? Lehet, hogy szopáskor a kenőcs ízét érzi és azért nem szopik.
2017. febr. 12. 15:40
 6/6 Retkes Jóska válasza:
Elkezd mocorogni, mikor a szájába van? Hmmm
2017. febr. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!