Lehetséges, hogy a babát érzem mozogni 13 hetesen,2. baba? Teljesen olyan, mint mikor a kisfiam először elkezdett mocorogni odabent!
NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nőni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsőt is 15 hetesen éreztem.
VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...
Én az elsőt várom és 13 hetesen kezdtem érezni, hogy mozog odabenn. Sokat kellett feküdnöm akkoriban és volt időm megfigyelni.
35hetes
Lehetséges, én is a 2. babámat várom és 13 hetesen és pár naposan éreztem először. Teljesen biztos vagyok benne, mert az első babám is tavaly év végén született, élénken él bennem az emlék, hogy milyen érzés a magzatmozgás. Ráadásul "helyileg" is ott éreztem, ahol kell: picivel a szeméremdombom felett, mélyen belül, márpedig 13 hetesen ott a méh van. Azóta is érzem egyre gyakrabban, van, hogy 1-2 napig semmi, majd többször is egy nap, de ez még nem olyan erős mozgás, csak akkor érzem, amikor nyugalmi helyzetben vagyok, főként este. Most vagyok 15 hetes.
Az első babámat a 18. héten éreztem először, de ő akkor már határozottan rúgott, másnap már kívülről is látni lehetett a mozgását, a férjem érezte a kezével, gyanítom, hogy ő sem ezzel kezdte, érezhettem volna őt is hamarabb, de mivel első babásként fogalmam sem volt, hogy milyen érzés a baba mozgása, így nem vettem észre, hogy ő az.
tegnap 22:40 vagyok! Aki lepontozott, kívánom neki is, hogy hetekig feküdnie kelljen és legyen ideje a babájára figyelni a hasában!!! Majd akkor megtudod milyen is az...
Nem hiszem el, hogy jobban tudod, hogy nekem mikor kezdett mocorogni a babám... (a lepontozóra értettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!