Előre leszögezném, hogy amióta teherbe estem nagyon érzékeny vagyok a szagokra és a mesterségesekre különösen.
Ez megmaradt a szülés után is. Most 10 hónapos a babánk és rosszul vagyok attól, hogyha valaki látogatóba jön és megfogja, utána a gyerekem parfüm szagban úszik esti fürdésig. Nem tudom eldönteni, hogy csak az én érzékeny szaglásom miatt zavar ennyire, vagy tényleg mindenki parfümben úszik, de iszonyatosan idegesít, hogy altatom a babámat délután és árad belőle a "pacsuli" szag. Nekem tök alap, hogyha babalátogatóba megyünk, akkor nem parfümözök, vagy tényleg csak nagyon nagyon minimálisan.
Engem nem zavar, de néhányan tényleg túlzásba viszik.
2023. márc. 15. 14:19
2/14 anonim válasza:
Eskü, sosem éreztem még ilyet a babámon.
2023. márc. 15. 14:28
3/14 anonim válasza:
Valószínűleg te lettél érzékeny. Akivel eddig találkoztam baba látogatás kapcsán, nem is feltételezte, hogy el kéne hagyni a a parfüm használatát. Szinte minden nő befújta magát a legjobbnak ítélt illatával, de nem akadtam ki ezen. Megfürdettem a babát és ennyi.
2023. márc. 15. 14:29
4/14 anonim válasza:
Engem is zavar, főleg ha a testvéreim annyira otthon érzik magukat, hogy még az ágyamba is belefekszenek és az egész ágyneműnek valami hányingerkeltő, édes szaga van, és moshatom ki az egészet. De nem szólok érte, mert 1. tudom, hogy az én orrom túl érzékeny, 2. ha aznap nem is parfümöztek, a kabátjuknak pl. így is olyan parfüm szaga van, hogy órákig olyan szaga volt fa széknek, miután elmentek. Ha már elkezdeném mondani, hogy mi zavar, amikor vendégségbe jönnek, akkor a parfüm előtt még lenne vagy 10 tétel. :D Kezdve azzal, hogy bejön a házba és feltúrja a hűtőt, hogy kóla van hűtve? Nincs valami egészséges nasi?
2023. márc. 15. 14:53
5/14 anonim válasza:
Én teljesen megértelek. Már terhesség előtt is érzékeny voltam a szagokra, de utána még fokozottabban érzékeny lettem. Aki minimálisan használ parfümöt, annak az illatát elviselem, viszont amikor olyan jött, aki "magára öntötte a parfümös üveget", annak a látogatása utána rögtön lefürdettem a gyereket és új ruhába öltöztettem.
A sminkkel ugyanez volt a helyzet, hogy ki nem állhattam, amikor rúzs foltos lett a bőre és a ruhája.
2023. márc. 15. 14:53
6/14 anonim válasza:
Én sem szeretem azokat, akik parfümben fürödve jönnek, és órákk
al utánuk is érezni a gyereken, a ruhámon, vagy a bútoron az erős illatot. Ez mondjuk a gyerek előtt is zavart. Sosem bírtam az erős illatfelhőt masok körül. Magamon is csak visszafogott illatokat használok, és sosem fújok túl sokat.
Annak sem örültem, mikor az egyik rokon után alapozófoltos volt a gyerek ruhája. Miért kell vakolat egy babalátogatáshoz? Pláne, ha utána beletörli a gyerekbe?
2023. márc. 15. 15:06
7/14 anonim válasza:
Szerintem a te orrod érzékeny. Nekem is 8 hónapos babám van, de soha nem éreztem rajta senkinek az illatát, parfumét.
De teljesen megertem, hogy téged zavar. En úgy orvosolnám , hogy ha tudod, hogy látogató jön, akkor mond meg: figyelj, lehet egy fura kérésem? Megkerhetnelej, hogy ne használj parfümöt, mikor hozzánk jöttök? Sajnos nagyon érzékeny az orrom terhesség óta, és rosszul leszek tőle. Ne vedd rossz néven kérlek. Sokat segítenél ezzel, köszi
2023. márc. 15. 15:10
8/14 anonim válasza:
Engem az zavar, amikor hazajön anyósomtól a 3 évesem, és bűzlik a pacsulitól. A házban nem is érezni, csak amikor hazajövünk. Ugyanez apáméknál, csak cigivel. Amikor hazaérünk, konkrétan a hajunk, az összes ruhánk full cigiszagú, rögtön megyünk fürdeni/hajatmosni. Mi egyáltalán nem használunk parfümöt, se illatgyertyát, semmit, így nincs is semmi szagunk, csak az öblítő.
2023. márc. 15. 15:13
9/14 anonim válasza:
Most mar nem zavar,de a korhazban volt egy csecsemos nover,aki talpig sminkben,voros ruzzsal a szajan magara locsolta az egesz drogeriat...egyik alkalommal elvette a fiamat,lemerte a merlegen,visszaadta.no a gyerekbol aradt a parfum szag utana,meg a haja is atvette a szagot.pedig tenyleg csak egy ket percig volt a kezeben a fiam.
2023. márc. 15. 15:27
10/14 anonim válasza:
Uh, anyósom meg apósom ilyen, hogy fürdenek a parfümben. Ahogy hazaérünk, rakom a ruhájat a szennyesbe, mert tiszta pacsuli. Agyrém...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!