Babával naponta levegőzni, sétálni, hulla fáradtan is? Hogy csinaljatok?
Sziasztok! Egyelore meg terhes vagyok, marcius vegen erkezik az elso babank,azonban elgondolkodtam ezen a setalas dolgon.
Szoval gyakorin olvasom, hogy nagyon sokan siman setalnak a gyerkoccel napi 1-2-3 orat is. De mi van akkor, ha az ember hulla faradt, alig all a laban, mert nem alszik? Akik kisbabaval setaltak ennyit naponta, ti hogy birjatok?
Sajnos en alapvetoen is rosszul alszom, az a legnagyobb baj, hogyha egyszer felkelek ejszaka,akkor minimum 1 oraig nem tudok visszaaludni, de gyakori a 2-3 ora is, nem terhesen. Most terhesen nyilvan ez meg rosszabb. Tartok attol, hogy az elso idoszakban en orulok, ha elek,nemhogy setalgassak.
Es felek, hogy ez nem csak par hetig tart majd, hanem honapkig, vagy akar evekig, ha gyakran ebred a gyerek.
Szoval ez nalatok hogy alakult?
De szerinted miért szuper anyuka az, aki kimegy az utcára? Felénk ez a világ legtermészetesebb dolga..
Oltásellenes nem vagyok, bár nem is voltam oda az oltásokért, ami kellett megkapta meg 2 nem kötelezőt is. Bio dolgokat meg sosem vettem direktbe, nem nézegettem az ilyesmit.
Az nem szuper anyuság, hogy valaki kimegy az utcára, ez egy természetes dolog, hacsak nem valami szociális fóbiás valakiről van szó 😂😂😂😂😂
Amúgy ha valaki akar tesót utána már pláne muszáj babakocsit tologatni mert pl el kell menni oviba a naggyal oda-vissza, vagy a nagy 3-4 éves már nem ül el bent egész nap, akkor a kicsit is vinni kell
Szóval ez a babakocsiellenesség csak addi tud tartani, amíg 1 van 😂😂
Senki nem írta hogy felsőbbrendű lesz vagy így tud fejlődni
Azt írta kb 20 ember, hogy jót tesz, sokat segít a gyereknek a fejlődésben, jobban alszik, anyukának is kell a mozgás, a levegő.
Ezek tények, ha neked ez felsőbbrendűség meg azt veszed le belőle hogy CSAK így fejlődik a gyerek akkor javaslom az 1-4. osztály újra járását, szövegértés.
“ Mondjuk megnézném, milyen tudományos cikkeket olvastál, ahol azt írják, tök jó a gyereknek, ha bent rohad folyamatosan a lakásban. Szerintem inkább az a ciki, hogy arra vered a melledet, hogy nem viszed ki.”
Olyan cikkekben, mint amilyenben én is írtam egy szóval is, hogy nem viszem ki, vagy hogy jó neki a poshadt levegő :)
Ha ennyire ostoba vagy, hogy még huszadjára leírva sem érted meg, hogy rajtad kívül más is leviszi a gyereket, csak nem azért a bullshit miatt, mert annyira hasznos lenne az egészségére nézve, akkor nem tudunk mit kezdeni veled.
Azzal sem, hogy nálad poshadt a levegő. Talán szellőztetned kéne?
“ Szerintem inkább az a ciki, hogy arra vered a melledet, hogy nem viszed ki.”
Hol írt ilyen bárki is 1 hozzászólón kívül? Uh de beégtünk most igaz? :)
Nem égtem be. Te égeted magad azzal, hogy azt se veszed észre, hogy nem egy kommentelővel vitázol, hanem többel.
Én speciel azt írtam korábban, hogy naponta többször szellőztetek, ennek ellenére kiviszem a gyereket a levegőre. Babakocsiban, amíg nem tud járni, meg ülni se. Nem azért babakocsival, mert a hülye védőnő azt mondta.
A kérdezőről is sokat elmond, hogy az én 31-es válaszomon háborodott fel, amiben semmi csúnyát nem írtam, ellenben ezen az agyhalotton nem, aki ezeket írja, a teljesség igénye nélkül, csak azért mert szeretnek levegőzni:
Proli
Ostoba
Unatkozó
Buta
Béna
Pletykás
Röhejes
Ciki
Szánalmas
Kezet foghattok egymással.
De, ezt mind te írtad, a százelékból és a válaszok stílusából is látszik, még hazudsz is? Ezek mind a te válaszaid bizonyos kommentekre :D
Többször is leírod bennük, hogy csak továbbra is azt nem értem blabla meg a védőnénis dolgot ami neked van bekattanva, egyértelműen látszik melyik egy ember válasza, csak abból szedtem ki a sok kedvességet. Javaslok egy pszichiátriai kivizsgálást, kevésbé lennél feszült meg lusta meg fusztrált. Sok sikert a gyógyuláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!