Babám 7 hetes,a látogatók jönnek ha kell,ha nem.Nem igazán örülök ennek a sok embernek,mert barki behozhat barmit a babara,meg akkor is hordozhat valamit ha nem erzi,hogy beteg.Engedtek látogatókat a babához ebben az időszakban?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 05:42
11/35 anonim válasza:
Nekem túl sok lenne az alkalom, fogdosást meg abban a pillanatban állítanám le. Az fogja meg, akinek odaadom önszántamból, ne más elvárása miatt kelljen körbeadni, mint egy játékot. A helyedben megadnék két napot, például kedden és szombaton 2 és 5 között lehet jönni, aki belefér, az jön, a többiek következő héten. Nem látványosság vagytok, hanem egy kisbabás család.
12/35 anonim válasza:
A betegségek miatt nem különösebben aggódnék, mondjuk én nem is vagyok aggódós típus. Azt viszont nem bírtam már első babánál sem, hogy mindig jött volna valaki. Meg is mondtam az elején, hogy x idő után lehet jönni, utána pedig egyeztetéskor szóltam, ha nekünk nem jó. Azt írod, nektek is szólnak, hogy mikor jönnek. Ilyenkor miért nem mondod, hogy most nem jó, mert magatokban szeretnétek lenni, majd jövő héten visszatértek rá?
13/35 anonim válasza:
Én nem értem, ha sokallod, akkor miért nem szólsz nekik, hogy ne jöjjenek??
15/35 A kérdező kommentje:
Az van,hogy nem akarom visszautasítani őket,mert szerintem ez nem szimpatikus az embereknek,ha lerazzak őket. Tudom,hogy aki ezt nem érti meg nem kár érte,de mégsem tudok nemet mondani.
2023. jan. 20. 11:27
16/35 anonim válasza:
Le kell küzdened ezt a megfelelési kényszert, a gyerek érdekében is.
17/35 anonim válasza:
Anya lettél szokj hozzá, hogy nagyon sok olyat fogsz tenni ami másoknak nem szimpatikus.
Én azt engedtem be aki testvér vagy nagyszülő, volt egy rokon aki minden héten jött volna ráadásul gyerekestül közöltem, hogy nem majd jöhetnek bandázni, ha megvannak az első oltásai a babának.
18/35 anonim válasza:
Ha te magad nem tudsz határokat húzni, ezt hogy fogod megtanítani a gyerekednek?
19/35 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos,és én is így gondolom ezeket a dolgokat,amiket írtok,hogy ideje lenne fejlődni ezen a téren is,még akkor is ha kellemetlen.Nagyon foglalkozom sajnos másokkal,és ha nemet is mondanék,akkor meg azon ennem magam.
2023. jan. 20. 13:03
20/35 anonim válasza:
Pedig muszáj. Én úgy vagyok vele hogy leszarom. Őszintén rá vagyunk szorulva arra hogy jöjjenek, hogy hozzanak bármit is? NEM. Ha megsértődnek az az ő bajuk. Te vagy az édesanya. Védd meg a gyereked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!