Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám 7 hetes,a látogatók...

Babám 7 hetes,a látogatók jönnek ha kell,ha nem.Nem igazán örülök ennek a sok embernek,mert barki behozhat barmit a babara,meg akkor is hordozhat valamit ha nem erzi,hogy beteg.Engedtek látogatókat a babához ebben az időszakban?

Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 05:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Hozzánk is sokat jöttek.

Legtöbbet anyós meg a sógorék akik itt élték ki magukat. Szépen le is állítottam a zarandoklatot. Elegem volt hogy egész nap ott csüng valaki kisebb megszakításokkal. Én pedig egy gyermekágyas anya voltam akinek sokat kellett volna pihenni. Nem a sógorék nyihogását hallgatni a másik szobából. Kész agyrém. Le is állítottam őket.

2023. márc. 16. 11:58
 22/35 anonim ***** válasza:

Ja még annyi h állítsd le mihamarabb ezt az országjárást mert nem fogsz pihenni, a baba egyre aktívabb lesz, többet kell vele foglalkozni majd.

Úgyhogy én is szépen lefaragtam ezt a rajtunk csüngést. Csináljon magának gyereket mindenki, már bocsánat.

2023. márc. 16. 12:00
 23/35 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek. És hogy tálaltad, hogy ne legyen sértődés?
2023. márc. 17. 05:55
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ezt jól tálalni...
2023. márc. 17. 06:48
 25/35 anonim ***** válasza:
Pl bejelentkeznek hogy akkor ha lehet, ma mennének. Te meg erre mondod, hogy "ne haragudjatok, ma nem alkalmas/már terveztünk programot, esetleg jövő hét kedden?", és akkor így megelőzöd azt is, hogy minden nap zaklassanak, mert jövő hét kedden (vagy amiben megállapodtok, ami mindenkinek kényelmes) már meg van beszélve. Normális esetben ez nem kéne, hogy sértődést okozzon.
2023. márc. 17. 07:09
 26/35 A kérdező kommentje:
Ezt tényleg nem lehet úgy találni,hogy ne essen rosszul annak,aki jönne. Ez jó,hogy egy alkalmat lemondok,de ezzel sajnos csak az az egy alkalom van megoldva.
2023. márc. 17. 07:48
 27/35 anonim ***** válasza:

21/22 vagyok.

Nálunk a párom közölte hogy nem alkalmas, mivel csak tőle kérdezték..vagyis bocsánat: BEJELENTETTÉK neki h most jövünk, ok?

Na én megmondtam h elegem van h itt csüngnek még fürdetés után is.

Nem vették a lapot h nem kène állandóan ide járni..

Utána már másfél hetente jöttek, egyébként meg csak a gyerek miatt..

Ezután mikor jöttek én álandóan bumburnyák voltam de csak óvatosan. Nem beszélgettem csak ha kérdeztek. Kisbabát nem adtam oda. Szerintem észrevették magukat. 3 hete nem jöttek. Ne is jöjjenek csak maximum havonta. Am is mindig fancsalogtak

2023. márc. 17. 08:01
 28/35 A kérdező kommentje:
Amúgy hihetetlen,hogy ilyen emberek vannak.Nem szabad ennyit menni egy kisbabas családhoz,mert rengeteg alkalom van,ha sűrűn járnak,hogy egyáltalán nem lesz alkalmas.De ez sokmindenkit nem érdekel,nem értem,ennyi eszük hogy lehet embereknek?
2023. márc. 17. 09:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Úgy hogy az EQ nulla
2023. márc. 17. 09:23
 30/35 anonim ***** válasza:
Betegség után is jöttek hallottam ahogy krákodtak az ajtó előtt. Lehet nem fertőzött már de akkor is nettó bunkóság volt így ide állítani. Csodálkozom magamon h nem zavartam haza őket. Igazából a paromat nem akartam megbántani. Azt mondták neki h már kigyógyultak, csak a lépcsőzés miatt lehetett a köhögés
2023. márc. 17. 09:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!