Babám 7 hetes,a látogatók jönnek ha kell,ha nem.Nem igazán örülök ennek a sok embernek,mert barki behozhat barmit a babara,meg akkor is hordozhat valamit ha nem erzi,hogy beteg.Engedtek látogatókat a babához ebben az időszakban?
Hozzánk is sokat jöttek.
Legtöbbet anyós meg a sógorék akik itt élték ki magukat. Szépen le is állítottam a zarandoklatot. Elegem volt hogy egész nap ott csüng valaki kisebb megszakításokkal. Én pedig egy gyermekágyas anya voltam akinek sokat kellett volna pihenni. Nem a sógorék nyihogását hallgatni a másik szobából. Kész agyrém. Le is állítottam őket.
Ja még annyi h állítsd le mihamarabb ezt az országjárást mert nem fogsz pihenni, a baba egyre aktívabb lesz, többet kell vele foglalkozni majd.
Úgyhogy én is szépen lefaragtam ezt a rajtunk csüngést. Csináljon magának gyereket mindenki, már bocsánat.
21/22 vagyok.
Nálunk a párom közölte hogy nem alkalmas, mivel csak tőle kérdezték..vagyis bocsánat: BEJELENTETTÉK neki h most jövünk, ok?
Na én megmondtam h elegem van h itt csüngnek még fürdetés után is.
Nem vették a lapot h nem kène állandóan ide járni..
Utána már másfél hetente jöttek, egyébként meg csak a gyerek miatt..
Ezután mikor jöttek én álandóan bumburnyák voltam de csak óvatosan. Nem beszélgettem csak ha kérdeztek. Kisbabát nem adtam oda. Szerintem észrevették magukat. 3 hete nem jöttek. Ne is jöjjenek csak maximum havonta. Am is mindig fancsalogtak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!