Ezek a tünetek csendes refluxra, hasfájásra vagy valami másra utalnak?
3 hónapos babám evésével mindig voltak gondok, de hullámzóan. Volt amikor minden rendben volt, aztán jött egy hét szenvedés. Sehogy nem tudtam rájönni mi a különbség.
Eddig azt gondoltam hasfájás, aztán ahogy betöltötte a 3 hónapot jobban lett. Két hétig. És most újra kinlodunk.
Anyatejes, néha kap cumibol lefejt tejet. Nem cumizavar mert cicin és cumin egyformán ugyanazt csinálja: kiköpi, bekapja, kiköpi, bekapja, elforditja a fejét, izomból rángatja a lábait, rugdos, csapkod a kezével, feszíti a hátát, tekereg teljes testből. Szóval így telnek az étkezések. Egyéb időben pedig sokat csuklik, naponta többször köhög, tüsszög, és mostanában nem, de az első két hónapban többször bejelzett a legzesfigyelo is (mire odaertunk természetesen lélegzett).
A gyerekorvosunk sajnos leszarja bármit mondok, úgy áll hozzá mintha kb lehetetlen lenne hogy egy 3 hónapos anyatejes babának bármi baja legyen. A védőnő segítőkész, de még kezdő, tapasztalatlan így rá se nagyon számíthatok.
Valakinek van ötlete esetleg hogy mi lehet a baj? Amikor szépen eszik akkor nagyon szeretek szoptatni, de amikor ezt csinálja az nekem is egy tortúra mert közben össze vissza rángatja a mellem. Ja, az kimaradt hogy sírni nem szokott amúgy evés közben, meg máskor is csak ha van rá oka. Ezért is vagyok bizonytalan hogy pont az a tunet nincs amivel a babák leginkább jelzik a problémájukat, a sírás.

110 mlket eszik, az első két hónapban csak a minimumot hizta, de nem is tudott még olyan intenzíven enni mint most. Most már elég erős hozzá a szája hogy 5-10 perc alatt elfaradas nélkül megegye ezt a mennyiséget. Így az utolsó hónapban már több mint egy kilót hízott. Kaki két naponta van általában.
Azt elfelejtettem hogy bukni amúgy csak ritkán szokott, akkor is inkább csak csorog a szájából.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!