Kinek a babájának volt csendes refluxa?
Nálunk tejfehérje allergiás volt mindkét gyerek, viszont a tejmentes tápszer sem szüntette meg. Pedig az egyiknek Neocate lett felírva, az már tényleg mentes. Ezen kívül minden panasz megszűnt (ekcéma, hasfájás), még az alvása is szuper lett, de kellett mindenhez 1 hónap. Bukni bukott tovább.
Élettani, elég gyakori babáknál, majd ahogy egyre többet vannak függőleges helyzetben (ülés, állás) és egyre darabosabb kajákat esznek, sokat javul.
Neocate LCP a neve. Megitta igen. Korábban Pregomint kapott, meg a másik gyerek végig, azt is megitták, de az is borzalmas ízű azt mondják, én nem kóstoltam őket.
A bukás kb 1 évig tartott. Nem tudom min múlik, hogy tényleg vissza is jön vagy csendes reflux de a lényege ugyanaz, a záróizom a gyomránál nem zár teljesen, így fel tud jönni a tápszer, aztán vagy ki is bukja vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!