Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a babájának volt csendes...

Kinek a babájának volt csendes refluxa?

Figyelt kérdés
Mikor múlt el? Valóban a tejfehérje okozza sok esetben? Köszönöm aki válaszol. Sokan azt mondják hogy a gyógyszeres kezelés csak " eltünteti" megszünteti a fájdalmat de magát a refluxot nem mulasztja el, annak oka van.Tudnátok erről írni aki ebbe benne volt? Mikor múlik el?Tejfehérje mentes tápszer a megoldás erre?
júl. 15. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk tejfehérje allergiás volt mindkét gyerek, viszont a tejmentes tápszer sem szüntette meg. Pedig az egyiknek Neocate lett felírva, az már tényleg mentes. Ezen kívül minden panasz megszűnt (ekcéma, hasfájás), még az alvása is szuper lett, de kellett mindenhez 1 hónap. Bukni bukott tovább.

Élettani, elég gyakori babáknál, majd ahogy egyre többet vannak függőleges helyzetben (ülés, állás) és egyre darabosabb kajákat esznek, sokat javul.

júl. 15. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál egyes. Az én kislányom egyáltalán nem bukik, bár süritett tápit irt ki az orvos hogy csökkenjen a belső refluxa. Nem hasfájós, nincs ekcéma. Viszont visszanyeldes állandóan hason. Mióta tud hátról hasra azóta van h bukik itt ott egy keveset néha napján, de sose volt az a bukós baba. a neocat syneo rol irsz ? Nem szörnyű az íze? megitták gond nélkül a gyerekeid. Szója alapút próbáltam nem issza abbahagytam.
júl. 15. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Neocate LCP a neve. Megitta igen. Korábban Pregomint kapott, meg a másik gyerek végig, azt is megitták, de az is borzalmas ízű azt mondják, én nem kóstoltam őket.

A bukás kb 1 évig tartott. Nem tudom min múlik, hogy tényleg vissza is jön vagy csendes reflux de a lényege ugyanaz, a záróizom a gyomránál nem zár teljesen, így fel tud jönni a tápszer, aztán vagy ki is bukja vagy nem.

júl. 15. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem kaptak savlekötőt? Nem volt nekik fájdalmas? Kislányomnak fájdalmas volt amikor nyelt ugye a feljött tej a savas gyomorból " kikezdte neki" a nyelőcsövét és fájt neki.Gyógyszeres kezelés alatt áll.
júl. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!