2 hetes babát "lepasszolnátok" 3 órára a nagyinak egy csendes, nyugis lánybúcsú kedvéért egy kávézóban?
Nem
2 héttel szülés után nem hogy a gyereket nem jutott eszembe lepasszolni de meg véreztem és fájt lépni.
De ha nem úgy lett volna, mondjuk míg délután alszik városin belül talán beköszöntem volna fél órára.
Ha tényleg 3 h, és érzek erőt magamban és közeláll hozzám az illető, akkor igen..
De inkább az apjára hagynám.
Nekem a kicsi volt ennyit az apjával 2 hetes korától heti 2 alkalommal, amikor a nagyobbal elmentünk külön programra.
Az én lányom valóban 3ból 2 órát aludt, ezt jól mondja a #8. Csak éppen cicivel a szájában, amint ez az aprócska részlet megszűnt, garantáltan 5 percen belül felébredt. Emiatt, meg mert 2 héttel szülés után én még nem voltam annyira a toppon, nem mennék, max beköszönnék egy fél órára, ha közel van a hely otthonhoz.
De te ismered (fogod ismerni) a kisbabádat, ha ő tényleg elvan az apjával/nagymamájával ennyi időre, meg te is vagy olyan állapotban, akkor szerintem 3 óra még nem a világ vége, de őszintén, én 2 héttel szülés után pont senkit nem vágytam látni a férjemen kívül, egy lánybúcsú, még ha csendes és nyugis is, az utolsó utáni dolog lett volna, amin szívesen részt veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!