2 hetes babát "lepasszolnátok" 3 órára a nagyinak egy csendes, nyugis lánybúcsú kedvéért egy kávézóban?
6 vagyok
Nekem 4-5 h-ként szopott sokat 1 hetes korától.
Nővekedési ugrások viszont durvák voltak.
Èn magam is fitt voltam..
Szóval előre semmit nem ígérnék.
2 héttel a szülés után az én gyerekem javában a 4. trimesztert kezdte, amikor is délután 5-től este 9-ig üvöltött mint a sakál, hiába etettem, ringattuk, járkáltunk vele, ez kb 3 hónapos koráig tartott. Persze máskor is ordított, de az ilyen menetrendszerű volt.
Ezen kívül én a fáradtságtól olyan voltam mint a mosott kaka, a karikákkal hulahoopozni lehetett volna a szemem alatt, és ülve elaludtam ha volt rá alkalmam. Emellett beütött a baby blues, és szinte egész nap sírdogáltam.
Én alkalmatlan lettem volna bármiféle bulira.
Na,akkor én most biztos le leszek pontozva, de leírom. 2,5 hetes volt a fiam, amikor fodrászhoz mentem. Szülés előtt már nem tudtam elmenni, és már rémes volt a hajam. És persze ahogy tomboltak a hormonok, szarul is éreztem magam a bőrömben, úgy éreztem, kell nekem egy fodrász, hogy jó legyen. Tény, a hajam tök jó lett, de kb.másfél óra után már szenvedtem, minden bajom volt. Pedig akkor már nem véreztem, nem fájt semmim, egyszerűen csak rosszul éreztem magam. Fárasztó volt még beszélgetni is a fodrászommal. A baba szuper jól elvolt apával itthon, szinte végig aludt, amíg oda voltam. De nekem nem volt jó. Alig vártam, hogy hazaérjek.
Utólag már biztos nem vállalnám be, mert nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!