Kis korkülönbség bevált?
Figyelt kérdés
1 év két gyerek között tényleg kevés? Van akinek van tapasztalata? Testvéremmel 6 év van közöttünk, nekem ez sok volt gyerekként, tervezzük, hogy mi nem várnánk sokat a gyerekek között.2023. jan. 17. 13:19
11/16 anonim válasza:
1 èv? Hú, èn megbolondultam volna...Most lett 2 èves a fiam, ovi előtt semikèpp sem tervezzük a tesòt...
12/16 NTBS válasza:
Volt osztálytársnőmnél így volt. 14 hónap volt köztük.
13/16 anonim válasza:
Azt mondják, hogy minimum 9 hónap kell a regenerálódáshoz is, mielőtt újra terhes leszel.
Én azért minimum 2-3 év különbséget szeretnék. Testvérem és köztem 4 év van. Teljesen jó volt.
14/16 anonim válasza:
Szomszédom januárban szült, majd ugyanazon az éven decemberben megint.
Elő zombi volt az első 1 évben, aztán jó volt, de addig nagyon szenvedett.
És egyedül volt mert a férje külföldön dolgozott.
15/16 anonim válasza:
Van egy 9 eves lanyom es egy 9 honapos fiam...ha most megtudnam,hogy terhes vagyok,inkabb felakasztanam magam a diofara...hogy en egy kicsi melle meg kisebbet vallaljak,isten ments
16/16 anonim válasza:
Nálunk 5év van a két nagyobb között, számomra teljesen megfelelő és biztos nem is vállaltam volna 1-3 éves különbséggel az brutál kevés,jó testvérek amúgy minimális egymas nyúzása persze van de két fiú, a két kisebb között 6és fél év van, majd kiderül mennyire sok egyenlőre a két nagy imádja a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!