Kis korkülönbség esetén, mik voltak számodra a legnagyobb kihívások a hétköznapokban?
Nálunk az, hogy a nagy bántotta a kicsit.
Az első 1,5 èv arról szólt, hogy a kicsi túlélje a nagyot..
( lelökte a lépcsőn, kisebbnek szétkaszabolta körömmel az arcát, játèkokkal püfölte… voltunk szakembernél is, és magunkat is átvettük, hogy kell kezelni.. mindent jól csináltunk.-elvileg)
Szóval nekem ez…
Stresszevő vagyok.. konkrètan 20 kg jött fel( közben tudatosan leadtam, )
Nem tudom, hogy nagyobb különbség segített volna-e (1,5 év van köztük)
Mert most már áldott jó tesók
2,5 és 4 évesek. ( csak mind2 gyerek dacos, egyik mèg, a másik màr.)
Másik..
A kicsi még nem fogad teljesen szót, nem megbízható nyilván, így egyedül korlátozottan megyek velük messzebb, mert ha a nagynak pisilni kell, akkor nem marad ott a kicsi, amig segítek, egy átlag wc-ben meg 3-an nem férünk el.
Pont aktuális
2 hetes a kicsi,2.5 éves a nagy,nagyoon nehéz
Két kislány
Nem gondoltam volna
A stressztől a tejem sem indult meg,pedig a nagyot majdnem 2 évig szoptattam
Tápszert kap a kicsi,még az etetés is nehéz,mert ott ordibál a nagy mellettünk,pont akkor puszilgatná
Tisztába tételnél a nagy vergődik,mert nem teheti tisztába a kicsit,ordit,sír,csapkod
Minden baj,de ez egy dackorszak amit túl kell élni
Délben mig a nagy elalszik,akkor a kicsivel mellé ülünk,majd ha elalszik viszem a kicsit is aludni,majd csinálom a házimunkát
Apuka reggel 7től este 7ig odavan
Fürdéskor besegít,meg este ő van a naggyal mig el nem alszik
Idővel jobb lesz
Éjszaka 2szer kel a kicsi,ugymond nem sokat kell éjszakáznom
De a kaját mától rendeljük pár hétig,férjem elintézte a mai nap folyamán,mert arra sajnos nincs időm,pedig a nagynál tudtam levest is,másodikat sőt még egy kis nasit is készíteni,de most káosz van egész nap,segítségem napközben nincs,enni viszont kell,szóval nálunk egyelőre igy alakulnak a napok
Mindenkinek kitartás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!