5-6 év nagyon nagy korkülönbség két testvér között?
Kisfiam 4 éves. Most gondolkodunk a tesón, de csak jövő évtől próbálkoznánk.
Ha minden jól megy 5-5,5 év lenne köztük.
Ez már nagyon sok?
Kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
szerintem jobb ha nagyobb a különbség a testvérek között, főlega fiuknál
Mert ha csak 1-2 év akkor a nagyobbik írigy lesz a kisebbre és basztatni fogja
ha van min 4-5 év különbség ott már ez nem igen szokott előfordulni
Igen, nagy. Mire a kicsi 5 éves lesz, a nagy 10. Mire a kicsi 10 éves lesz, a nagy 15.
Nagy a korkülönbség, igen.
Igen, nagy korkülönbség, nem fognak tudni együtt játszani.
De ez nem kívánságműsor. Nem testvért kell szülni, hanem ti akartok kettő gyereket, felnöttként abszolút jó kapcsolatuk lehet.
Amúgy se biztos hogy együtt játszanának, ellenben felnőttként lehetnek nagyon jóban. Inkább hosszútávban gondolkodj.
Tesóm között 2 év volt, szerintem 5 éve beszéltek utoljára, gyerekként is csak vegzálták egymást, tiniként meg mindenki bevágta maga mögött az ajtót, egyik rockot, másik technot bömböltetett. Én 8 és 10 évvel később születtem, a lánytesóm sokat játszott velem, vitt ide oda, tiniként sokszor náluk aludtam, tök jófej volt, most 30+ és 40 évesen évesen meg napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Hiába szülte anya egymás után őket a személyiségük döntötte el, hogy felnőttként eltudják-e viselni egymást. Kit érdekelne hogy játszópajtások-e, nem azért szülöd elvileg a 2.at hogy lefoglalja az elsőt, nem? Hanem mert boldoggá tesz.
1. Kevesebb már nem tud lenni.
2. Ne korkülönbség szerint, hanem akkor vállaljatok még egy gyereket, amikor úgy érzitek, készen álltok rá! A korkülönbség csak egy faktor a kismillióból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!