Mennyi a legkisebb korkülönbség két testvér között?
Arra vagyok kíváncsi, hogy aki kisbaba mellett esett teherbe, mennyi lett a korkülönbség a két baba között?
Most 6 hós a fiam, és sokszor eszembe jut, mi lenne, ha már úton lenne a kistesó. Mert pelenkázás közben sokszor rugdalja a hasam, mei taiban hordozom (ami pocakkal nehezebb lenne).
Hogy bírtátok két picivel?
És tervezett volt, vagy véletlen?
Ismerek olyan anyukákat, akik év elején és év végén szültek.
Az én két gyerekem között 16 hónap van, ha újra lehetne kezdeni akkor is így tennénk. Nehéz volt, de a két gyerek eljátszott egymással, féltékenység nem volt.
ikreknél 1 mp
sima tesóknál mondjuk 9 hónap
Kedves 2!
NEM ikrekre gondoltam ("kisbaba mellett esett teherbe"), és 9 hónap nem lehet a bizonyos 6 hét miatt. Esetleg koraszüléssel...
De konkrét valós emberekre, babákra gondoltam!
1,3 nektek köszi a választ!
1, 4 !
Most mennyi idősek? És milyen neműek?
1-es vagyok:
Megírjam? Lány és fiú,37 és 35 évesek
Köztem és nővérem között is 11 hónap van. Vicces, mert van egy hónap, amikor "egyidősek" vagyunk.
Ami érdekes: öten vagyunk testvérek, és vele a legrosszabb a kapcsolatom. Lehet nincs összefüggés, de mindig keresztbe tett nekem. Gyerekként is és sajnos most felnőttként is többször.
Akkor neked még nehezebb lehetett a két picivel, mert manapság rengeteg dolog van, ami megkönnyíti az anyukák életét, és sokkal elérhetőbbek is.
És jó testvérek maradtak felnőttként is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!