Kiknek van kicsi korkülönbsèg a gyerekei között?
Konkrétan 13 hónapos lesz a kicsi amikor születik a baba.
Mennyire volt nehéz?
Bevált trükkök, praktikák?
Megpróbálod túlélni.
Tandem szoptatás vagy jó cumisüvegek (amiktől nincs hasfájás,kényelmes ütemben folyik belőlük a tej/tápszer,könnyen tisztíthatóak),ha sikerül kifogni hogy mindkettő alszik te is pihensz,mindenféle eszköz amit eddig nem használtál érdemes beszerezni..
Ha mindenen spórolsz csak 5-5 percet az sokat segít.
Kényelmes ülőkék hogy lehessen a kisebbiket benne ringatni/hintáztatni,néha jó ha 5 percre le tudod tenni nyugodtan és biztonságban ameddig a másik kipakolja a fél konyha szekrényt.:D
(Sterilizáló,bébiétel készítő,cumisüveg melegítő,akár tápszer adagoló,ilyesmik)
Nem mondom,hogy könnyű lesz,de nem is lesz olyan nehéz.SZERINTEM nagyobb kor különbséggel nehezebb.Mert ameddig most felváltva pelusozod és eteted a gyerekeket addig ha az egyik nagyobb oviba/suliba is hozni-vinni kell a nagyobbikat mindig ami apróságok mellett van,hogy nem egyszerű főleg kocsi nélkül.:)
Mondjuk a nagyokat segítenek hordani suliba, oviba és Ők nagyon ügyesek, szépen össze ze dolgoznak. A kicsik miatt aggódom. A nagyokra mindig kerítek időt ha az ég leszakad is.
Nem tudom az ilyen minek szülsz beszólás minek?
Ha nem tudsz egy jó szót szólni.....
16 hónapos volt az első gyerek, mikor született a 2. Az elején nagyon könnyű volt. A kicsi csak evett aludt, nézelődött - pont egymás ellentéte a 2 gyerek. Amikor elkezdődött a kúszás, mászás, onnantól volt nehezebb.
Próbáltam egymáshoz igazítani a napi teendőket. Amit csak lehetett, egyszerre csináltam velük.
Nekem közel sem olyan nehéz, mint ahogy ijesztgettek vele. Persze gyerek függő az egész helyzet.
Hogy legyen min felhúzni magad. Ki mondta, hogy nem látom el őket?
Tudsz szöveget értelmezni vagy meghaladja a képességeidet?
Minden gyereknek ilyen családot kívánok mint amibe mi élünk.
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel. Baloldali fizetett kommentelők, akik szidnak mindent, ami jobb oldali, mint például hetero kapcsolatban gyereket vállalni.....
Szóval, menni fog ellátni a gyerekeket szerintem, hiszen már komoly rutinod van. Első gyerekkel nehéz, másodikkal már sokkal könnyebb volt nekünk. Harmadiknál még nem járok, azt mondd meg Te :D
Férjet, szülőket, nagybácsit-nagynénit próbáld bevonni, nekünk sokat segített a család.
Van segítségem.
És a 3.babánál már könnyebb minden tényleg. 💕
13
Fáj mi? 😂😂
Szebb életet neked mert vannak bajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!