Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiknek van kicsi korkülönbsèg...

Kiknek van kicsi korkülönbsèg a gyerekei között?

Figyelt kérdés

Konkrétan 13 hónapos lesz a kicsi amikor születik a baba.

Mennyire volt nehéz?

Bevált trükkök, praktikák?

2021. okt. 30. 15:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

Megpróbálod túlélni.

Tandem szoptatás vagy jó cumisüvegek (amiktől nincs hasfájás,kényelmes ütemben folyik belőlük a tej/tápszer,könnyen tisztíthatóak),ha sikerül kifogni hogy mindkettő alszik te is pihensz,mindenféle eszköz amit eddig nem használtál érdemes beszerezni..

Ha mindenen spórolsz csak 5-5 percet az sokat segít.

Kényelmes ülőkék hogy lehessen a kisebbiket benne ringatni/hintáztatni,néha jó ha 5 percre le tudod tenni nyugodtan és biztonságban ameddig a másik kipakolja a fél konyha szekrényt.:D

(Sterilizáló,bébiétel készítő,cumisüveg melegítő,akár tápszer adagoló,ilyesmik)

Nem mondom,hogy könnyű lesz,de nem is lesz olyan nehéz.SZERINTEM nagyobb kor különbséggel nehezebb.Mert ameddig most felváltva pelusozod és eteted a gyerekeket addig ha az egyik nagyobb oviba/suliba is hozni-vinni kell a nagyobbikat mindig ami apróságok mellett van,hogy nem egyszerű főleg kocsi nélkül.:)

2021. okt. 30. 15:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de ovis és sulis is van 😂😂. 6 év, 3 év és a kicsi 6 hónapos.
2021. okt. 30. 15:43
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Ja,hogy iskolás és óvodás is van.Jézus,sok sikert! Akkor azthiszem egy bébiétel készítőnél több "áldasra" lesz szükség.Időben elindulni mindenkiért,kaja,ház,babák..nem fogsz unatkozni.😂
2021. okt. 30. 16:27
 4/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk a nagyokat segítenek hordani suliba, oviba és Ők nagyon ügyesek, szépen össze ze dolgoznak. A kicsik miatt aggódom. A nagyokra mindig kerítek időt ha az ég leszakad is.

Nem tudom az ilyen minek szülsz beszólás minek?

Ha nem tudsz egy jó szót szólni.....

2021. okt. 30. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Hasonlóan vagyok én is. 14 hónap lesz köztük. Néha, mikor belegondolok, elfog az érzés, hogy mi lesz velem :D De aztán mindig arra gondolok, mások is megcsinálták előttem, és legalább együtt nőnek fel.
2021. okt. 30. 16:50
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

16 hónapos volt az első gyerek, mikor született a 2. Az elején nagyon könnyű volt. A kicsi csak evett aludt, nézelődött - pont egymás ellentéte a 2 gyerek. Amikor elkezdődött a kúszás, mászás, onnantól volt nehezebb.

Próbáltam egymáshoz igazítani a napi teendőket. Amit csak lehetett, egyszerre csináltam velük.

Nekem közel sem olyan nehéz, mint ahogy ijesztgettek vele. Persze gyerek függő az egész helyzet.

2021. okt. 30. 16:54
 7/18 A kérdező kommentje:

Hogy legyen min felhúzni magad. Ki mondta, hogy nem látom el őket?

Tudsz szöveget értelmezni vagy meghaladja a képességeidet?

Minden gyereknek ilyen családot kívánok mint amibe mi élünk.

2021. okt. 30. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, ne foglalkozz ezekkel. Baloldali fizetett kommentelők, akik szidnak mindent, ami jobb oldali, mint például hetero kapcsolatban gyereket vállalni.....

Szóval, menni fog ellátni a gyerekeket szerintem, hiszen már komoly rutinod van. Első gyerekkel nehéz, másodikkal már sokkal könnyebb volt nekünk. Harmadiknál még nem járok, azt mondd meg Te :D

Férjet, szülőket, nagybácsit-nagynénit próbáld bevonni, nekünk sokat segített a család.

2021. okt. 30. 17:10
 9/18 A kérdező kommentje:

Van segítségem.

És a 3.babánál már könnyebb minden tényleg. 💕

2021. okt. 30. 17:13
 10/18 A kérdező kommentje:

13

Fáj mi? 😂😂

Szebb életet neked mert vannak bajok!

2021. okt. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!