Kiknek van kicsi korkülönbsèg a gyerekei között?
Konkrétan 13 hónapos lesz a kicsi amikor születik a baba.
Mennyire volt nehéz?
Bevált trükkök, praktikák?
Szia! 14 hónap van a fiam és a lányom között. Egyelőre a kicsi 3 hónapos, de esküszöm könnyebb a 2-vel...a fiam sokkal higadtabb lett. Pl ha sikítozik és azt mondom neki, hogy ettől fél a húga, akkor abba hagyja. Viszont mikor ketten nyűgösek, akkor iszonyatosan nehéz. Azt se tudom hirtelen merre mozduljak.
Nem akarom azt mondani, hogy könnyű, mert nem azt, de én milliószor rosszabbra készültem. Mondjuk a java még hátra van, de eddig elviselhető 🙂
Szia!
Az én unokatestvérem első és második babája között 10 hónap különbség van.Nem mondom hogy nem volt nehéz,de túl lehet élni.Viszont azért elég húzós egy kis csecsemővel is foglalkozni,meg majdcsak egy évessel,aki épp akkor tanul járni,esetleg mondani szavakat.Ha úgy nézzük az első 1-2 hónap volt neki nehéz.Rá 13 hónapra pedig megszületett a 3.babájuk,szóval jól belejöttek a dologba rendesen :)
+1 megint.
Ugyan az a válaszadó akit már egyszer töröltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!