Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiknek van kicsi korkülönbsèg...

Kiknek van kicsi korkülönbsèg a gyerekei között?

Figyelt kérdés

Konkrétan 13 hónapos lesz a kicsi amikor születik a baba.

Mennyire volt nehéz?

Bevált trükkök, praktikák?

2021. okt. 30. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
Hagyd csak,én már jelentettem.Majdncsak törlik a paraszt válaszait.
2021. okt. 30. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 14 hónap van a fiam és a lányom között. Egyelőre a kicsi 3 hónapos, de esküszöm könnyebb a 2-vel...a fiam sokkal higadtabb lett. Pl ha sikítozik és azt mondom neki, hogy ettől fél a húga, akkor abba hagyja. Viszont mikor ketten nyűgösek, akkor iszonyatosan nehéz. Azt se tudom hirtelen merre mozduljak.

Nem akarom azt mondani, hogy könnyű, mert nem azt, de én milliószor rosszabbra készültem. Mondjuk a java még hátra van, de eddig elviselhető 🙂

2021. okt. 30. 18:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 💕🥰!
2021. okt. 30. 18:51
 14/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Az én unokatestvérem első és második babája között 10 hónap különbség van.Nem mondom hogy nem volt nehéz,de túl lehet élni.Viszont azért elég húzós egy kis csecsemővel is foglalkozni,meg majdcsak egy évessel,aki épp akkor tanul járni,esetleg mondani szavakat.Ha úgy nézzük az első 1-2 hónap volt neki nehéz.Rá 13 hónapra pedig megszületett a 3.babájuk,szóval jól belejöttek a dologba rendesen :)

2021. okt. 30. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az eleje nagyon nehéz lesz, de az is egy kapaszkodó, hogy neked többedik gyermekkel már van rutinod, akkor is, ha valahol minden baba és gyerek más. Illetve, lehet, hogy hamar el fogtok majd odáig is jutni, hogy a most 6 éves szívesen szórakoztatja a többieket, és segít is velük.
2021. okt. 30. 20:14
 16/18 A kérdező kommentje:
A 6 éves már most is segít, a drága 💕.
2021. okt. 30. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

+1 megint.

Ugyan az a válaszadó akit már egyszer töröltek.

2021. okt. 30. 21:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont 13 hónap van nálunk is, a kicsi 2 éves koráig nekem könnyebb volt 2-vel, lenyugodott picit a nagy is. Aztàn lett 2 dackorszakos dumagépem, na az kemény volt. 😄 ovitól megint jobb.
2021. okt. 31. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!