Kis korkülönbség bevált?
1 év? Tehát szülés után 3 honappal már terhes akarsz lenni?
Én átgondolnám a helyedben....
Egyszer. Baromikib..szottnehéz. Nálunk 2 év van köztük. Én egy komplett őrült lettem 1 év alatt
Másodszor, ha a 2.terhességed borzalmas, hogy fogod az elsőt gondozni? Nekem vérzésem volt, vészes hányásom, ha nem lett volna a férjem nem tudom mi lett volna. Pokol volt így is.
Harmadszor. 3 hónap regenerálódás baromi kevés. Barátnőmnek ezért szedték ki a méhét. Neki 4hónap után, gyógyszer mellett fogant a kicsi, megtartották. Viszont a méhének nem volt ideje helyrejönnie, a szülésnél annyira roncsolódott, ki kellett szedni.
Nem lebeszélni akarlak, de gondold át.
A 6év valóban sok. De azért nem is kell egyből újra szülni, azért ven pár év ez a 2 érték közt.
Az egy év baromi kevés. 1-1,5 évesen indulnak el a babák. Szerinted mennyire praktikus egy járni tanuló mellé egy újszülött?
Az ideális korkülönbség szerintem 2-4 év között van, ahogy sikerül. Ott már önállóbb a nagy, mire születik a pici, ugyakkor hamar összenőnek, nem lesz közöttük generációs szakadék, hogy az egyik még csörgözik,a másik meg X-boxozna.
Az enyémek között 22 hónap van, kb. a kicsi 2,5-3 éves korára már jól tudtak együtt játszani. Két évet jártak együtt oviba, a nagy most elős, a kicsi jövő ősszel követi.
Ha kis korkülönbséget is akartok, az első gyerek egyéves kora előtt szerintem nagyon korai próbálkozni. Azért 1-2 éves kor között intenzív anyai jelenlétet igényel még egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!