Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen kevés korkülönbséggel...

Ilyen kevés korkülönbséggel te hogy élted túl?

Figyelt kérdés
Vicces, de kereken 1 év lesz a két gyerekem között, ugyanis a kisfiam 3 hónapos én pedig ismételten várandós vagyok. Terveztük a babát, de nem hittem, hogy ilyen hamar összefog jönni, ugyanis az elsőre 4 évet vártunk. Mire számítsak? Nagyon nehéz lesz? Kicsit be vagyok pánikolva.
2022. szept. 1. 21:53
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
61%

Én nem értem az ilyet, miért nem védekeztek, ha nem akartok még babát? Minden olyan sztorival van tele, hogy terhesség után azoknak is pillanatok alatt összejött a baba, akiknek évekig kellett várni.

Őszinte leszek, szerintem nagyon ki leszel bukva idegileg és mindent a gyerekeken fogsz levezetni.

Egy 1-2 éves gyerekkel baromi nehéz az élet, mert állandóan figyelni kell rájuk, nem értik meg még, amit kérsz, már elkezdenek hisztizni, rajtad csüngenek, állandó figyelmet követelnek, nekik nem lehet azt mondani, hogy várjál - vagyis lehet, csak nem értik, mi az, hogy most az újszülöttet kell megetetned vagy altatnod. Nem lesz semmi, de semmi énidőd.

Én imádom a 1,5 éves fiam, de ha most lenne egy pici babám is mellette, szerintem minden este sírnék a WC-ben. Mert csudajó vele az élet, de iszonyat fárasztó és stresszes is tud lenni.

Állandóan ordítani és veszekedni fogsz a stressztöl meg kimerültségtől, ezt gondolom.

2022. szept. 1. 22:07
 2/46 anonim ***** válasza:
64%
Én azt sajnálnám, hogy a mi felelőtlenségünk miatt így egyik sem kapja majd meg azt a figyelmet és törődést, amit megérdemelne. És ez sajnos majd később ki is fog ütközni.
2022. szept. 1. 22:14
 3/46 anonim ***** válasza:
67%

"Vicces, de kereken 1 év lesz a két gyerekem között"

Nem, kicsit sem vicces. Majd rájössz...

2022. szept. 1. 22:15
 4/46 A kérdező kommentje:
Te nem érted amúgy, hogy akartunk babát? Csak nem számítottam rá, hogy össze is fog jönni ilyen hamar. Én nem akartam védekezni, mert úgy voltunk vele, hogy jöjjön amikor jönnie kell. Egy kicsit megvagyok ijedve igen, viszont örülök is neki nagyon. Te lehet, hogy sírva bújnál a WC-be, de nekem van egy férjem is, aki segít + bejárónőm is van. Amúgy meg olyanok tanácsát kértem, akik hasonló szituban vannak, nem pedig a nagy megmondó emberek tanácsára vagyok kiváncsi.
2022. szept. 1. 22:17
 5/46 anonim ***** válasza:
74%
Jó, hát akkor szuper lesz neked így. Viszont akkor nem értem, mi a kérdés?! Miért a pánik? Minek neked tanács, hisz férjed meg bejárónőd is van... Mi mezei halandók ezt el sem tudjuk képzelni.
2022. szept. 1. 22:22
 6/46 anonim ***** válasza:
85%

"Te lehet, hogy sírva bújnál a WC-be, de nekem van egy férjem is, aki segít + bejárónőm is van."

Nekem is van férjem, aki segít :) De klassz, hogy még nincs is ekkora gyereked, de már jobban tudod, milyenek az 1 évesek :D

Mellesleg nem értem, nekem veled ellentétben van tapasztalatom pont azzal a korosztállyal, amivel kapcsolatban kérdezel, és ismétlem, nagggyon durva lenne, ha most itt lenne egy újszülött, tekintve, hogy én azt is tudom, az milyen, meg azt is, egy féléves milyen :D

Elhiheted, nem a házimunka jelenti a gondot ekkora gyerekek mellett, hanem az, hogy olyan szintű figyelmet igényelnek, ami egy átlagember idegrendszerét meghaladja.

De én kérem elnézésed, majd amikor jövőre kiírod, hogy 1 hónapja nem alszol, és a nagyobbik gyereked egész nap a lábadba csimpaszkodva ordít, hogy foglalkozz már vele, miközben a kicsi sír, mert éhes/fázik/álmos, te meg sz*rni nem tudsz elmenni nyugodtan 2 percre, mert már ott dörömböl az autóban az egyik, majd jussunk eszedbe :D

2022. szept. 1. 22:24
 7/46 anonim ***** válasza:
79%
Véleményt kér, de ha valaki leírja az igazat, megsértödik.
2022. szept. 1. 22:25
 8/46 anonim ***** válasza:
87%
Azta mindenségit!!! Hát így mán jóval könnyebb lesz... 😃 Majd megtudod... Nemcsak a WC-ben fogsz sírni estenként...
2022. szept. 1. 22:26
 9/46 anonim ***** válasza:
80%

Arról még szó sem esett, milyen egészségtelen és veszélyes ilyen hamar teherbe esni, minimum fél évet várni kellene, a szervezeted és a méhed még nem is regenerálódott...

Istenem, ez a butaság és felelőtlenség....

2022. szept. 1. 22:32
 10/46 anonim ***** válasza:
84%

Szegény gyerekek, szinte borítékolható, hogy idegbeteg anyjuk lesz, aki egész nap kiabálni fog velük a stressztől.

Hiába van ott a férjed, ekkora gyerekek úgyis téged akarnak majd.

2022. szept. 1. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!