Ilyen kevés korkülönbséggel te hogy élted túl?
De minek írsz ki kérdést, ha nem is vagy kíváncsi az igazságra? Te láthatóan már most jobban tudod, milyen lesz, mint azok, akiknek van nagyobb gyereke, netán kettő is. Akkor?
Most tényleg lehet itt megsértődni, de tök felesleges. Senki nem kérdezte, mennyit kerestek, nem azért lettél felelőtlennek titulálba, hanem mert ilyen hamar teherbe esni növeli a komplikációk esélyét, a méhed még vissza sem állt eredeti állapotára, ott van a csecsemőd és mégis kockáztatod egy komolyabb eü-i probléma létrejöttét. Ezt nem érti senki, én sem.
Egyébként meg a gyerek 3 hónaposan korában még senki nem idegbeteg, oh, de szép idők is voltak azok! :D Megjegyzem, később sem azért lesznek idegbetegek az anyukák, mert nem szeretnék a gyereküket, de amikor még csak reggel 10 óra van, és te már százszor szóltál a 1,5 évesre, hogy ne másszon fel az asztal tejejére/ne egyen a macskaalomból/ne dobálja el a kaját, meg ilyenek, az idegileg nagyon kicsinálja az embert.
Egy 1-2 éves gyerek tényleg brutálisan fárasztó, és teljes embert kíván, mert ott nem lehet egy pillanatra sem félrenézni, különben megtörténik a baj. Egy, csecsemő mellett még figyelni sem tudsz normálisan egy ekkora gyerekre, tiszta stressz lesz, mikor öli meg magát valamivel.
Nyilván màr terhes vagy, mindegy, de te kérdeztél véleményt. Én nem is tudom, mit csináltam volna, ha lett volna az 1 éves mellett egy újszülött is, de az biztos, hogy minőségi figyelem akkor egyikre sem jutott volna.
Van facebookon egy csoport: Tesók kis korkülönbséggel
Ott elég sokan vannak akiknek 1 év van a két gyerek között, inkább ott kérdezz, nem fognak így ítélkezni mint az itteniek
Te hülye vagy.
Senki nem mondta, hogy menjél abortuszra.
Olvasd már vissza magad, már most idegbeteg vagy :D
De nem értem a logikát, aki szerint nagyon nehéz lesz, az biztos megkeseredett. Akkor csak azt lehetne írni, hogy könnyű lesz?
Én sem értem az itteni embereket. Kis biztatást vár a kérdező, erre mindenki lehülyézi. Ez miben segít? Most már nem lehet visszacsinálni, ugye?
Borzasztóak az emberek ezen a fórumon. Kicsit reménykedem, hogy nem az egész ország ilyen, na, de lehet, hogy mégis.
Egyébként nekem azt mondta a nődoki, hogy kb. 3 hónap mire minden visszaáll, akár lehet kezdeni újra a dolgot. Ha a szervezet még nem áll készen, nincs is peteérés, szóval emiatt nem kéne aggódni. Ha teherbe tudott esni, akkor a szervezete már készen áll rá.
Hú, kérdező :D
Senki nem mondta, hogy sz*ranya vagy, azt mondtuk, ki fogsz készülni.
De ha ennyi kiakadsz, és ráadásul ennyire primitíven, akkor a gyerekek mellett az ablakon ki fogsz ugrani, az ezerszer durvább lesz, minthogy itt neked nem tetsző válaszokat kapsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!