Megbántad a második gyereket ?
10!
Mit nem tudsz?
Arra nem gondoltál még,hogs minden gyerek más? Hogy nincs 2 egyforma család?
Örülj neki, ha neked elvannak.
Visszaemlékezve mi is egész gyerekkorunkba öltük egymást a hugommal.
7#
Hát nézd. Mi sosem öltük egymásst nővéremmel.
Igen. Tudom, hogy nincs 2 egyforma gyerek, ahogyan család sincs. De számomra ez ismeretlen.
Szerintem sok múlik a nevelésen is.
13#
Na álljon meg a menet!
Hol írtam ilyen baromságokat, hogy hazudnak? Te gyépés vagy amúgy? Nem tudsz szöveget értelmezni? Gondolom nem, különben nem habzana a szád.
14#
Sehol nem bezzegeltem. Nem tartom magam szupernek.
Azt írtam számomra ismeretlen..
Ezek után pedig úgy gondolom, a fene legyen veletek megértő meg együttérző.. megérdemlitek.
Magát a második gyereket nem bántam meg, de azt igen, hogy nem hagytam köztük nagyobb korkülönbséget. Nem csak azért, mert nagyon nehéz volt egy 2 évessel és egy csecsemővel, hanem főleg azért, mert a nagyot rettentően megviselte a kicsi születése, és ez sajnos az évek alatt csak egész keveset enyhült.
Most 10 és 12 évesek, egészen sajátságos a kapcsolat közöttük, rengeteget veszekednek, de közben ragaszkodnak is egymáshoz. Viszont ezzel együtt is jobban járt volna a nagyobbik, ha csak olyan 5-6 éves korában születik kistesója szerintem.
Én nem bántam meg, nagyon vágytam a második terhességre és a még egy gyerekre. A kisfiam nem egyszerű karakter, rosszul is alszik, de levesz minket a lábamról, elbűvöl minket.
De amellett tény hogy nagyon fárasztó is. A lányom nálunk is nagyon féltékeny volt, de most 4 és 2 évesek, már azért sokat játszanak együtt. Van vita de inkább bandáznak.
A nagyobb korkülönbsegen néha elgondolkodtató de akkor esetleg össze se jön és akkor nem ő lenne hanem valaki más és azt nem szeretném (persze akkor azt a gyereket szeretném, és nem tudnék arról, hogy milyen lett volna az eredeti fiam 😄😄).
De azért nem könnyű, na.
Megbántad a második gyereket ?
Erre a kérdésre leírja, hogy "ők sosem ölték egymást a nővérével".
De más a "gyépés". 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!