Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elindulnátok egy torka szakadt...

Elindulnátok egy torka szakadtából üvöltő 6 hónapossal valahova?

Figyelt kérdés
Most van osztálytalálkozónk, a férjemmel osztálytársak voltunk, úgyhogy mindkettőnknek aktuális. Én szerveztem az egészet, hívtam meg mindenkit, szerveztem helyet, kaját, csináltam a meghívókat, stb. Erre az indulás pont olyan hülyén jött ki, hogy a babának pont mennie kellett volna aludni, és még az öltöztetés elején sikítva ordított. Felvettem, sétáltam vele, próbáltam megnyugtatni, de mindig, amikor letettem, újra üvölteni kezdett, úgyhogy mivel 5 perc múlva indulni kellett volna, azt mondtam a férjemnek, hogy menjen egyedül. (Busszal mentünk volna, ami óránként jár.) Erre mondta, hogy ha kérdezik, azt fogja mondani, hogy azért nem jöttem, mert nem akartam, mert most vagy egy órával később is el tudtam volna indulni. Azért nem akartam elindulni egy óra múlva, mert egy és negyed óra az út, és hogy hazaérjek fürdetésre, max egy órát lehettünk volna ott, nekem azért meg ez túl nagy hercehurca, pláne, hogy már akkor tiszta ideg voltam a gyerektől. Mostanában nem tudom mi van vele, de állandóan nyűgös. :( Ti elindultatok volna így?
2022. dec. 18. 15:51
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Nincs. Van, hogy 2, van, hogy 3 óráig van ébren, ami miatt egy pillanat alatt szétcsúszik a napirend. Ráadásul most kezd el napi 5 alvásról 3-ra átállni, úgyhogy ha még lett volna is, az már amúgy sem lenne aktuális.
2022. dec. 18. 22:36
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem maradtatok és hozta el anyukád a babát?
2022. dec. 19. 02:27
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, ezzel kellett volna kezdened, ez az első osztálytalálkozótok volt, tehát max 23-24 évesek vagytok. :D

Meglett az első tapasztalat, hogy így ne :D

2022. dec. 19. 08:43
 34/35 A kérdező kommentje:

A férjem maradt, de anyukám még sosem altatta a babát, úgyhogy nem mertem rábízni egyelőre.

Igen, én 23, férjem 24. :)

2022. dec. 19. 09:49
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Minek ilyen helyre kölyköt vinni, Jézusom..
2022. dec. 21. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!