Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól mondják a babákra,...

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Figyelt kérdés

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

2 héttel ezelött kezdte,hogy az egyik kezést megfogja jön mellettünk,illetve 2-3 lépést önállóan tesz, majd most 2 napja már 4-7 lépést tesz naponta többször is önállóan, a szoba egyik végéből a másikba.

2013. dec. 2. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor mikor már kapaszkodás nélkül ill.minden segítség nélkül jár
2013. dec. 2. 07:38
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha fogod a kezét, akkor NEM fog egyedül járni, mert nem tanul meg egyensúlyozni, sem esni. Ha enélkül is megy egyedül, akkor egy hét alatt is "járni" fog. De ha nagyon gyorsan akar valahova érni, akkor inkább négykézláb megy.
2013. dec. 2. 07:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem ezt jelenti, én így mondtam.

Elindulás: Amikor önállóan, segítség nélkül megteszi az első lépéseket, de a közlekedéshez inkább a mászást használja.

Ez a fiamnál 1 hét volt, a lányomnál kettő hét.

Járás: amikor önállóan, segítség nélkül megy, és ha megáll/leül/elesik utána nem mászva folytatja, hanem feláll, és megy tovább önállóan.

2013. dec. 2. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés gyerek van, akinél meg lehet határozni egy napot, ahonnan kezdve csak önállóan járt. Fél év múlva majd mondhatod, hogy "1 éves kora körül kezdett el járni", addig meg nyugodtan meséld el így, részletesen :)
2013. dec. 2. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Elindul: amikor megteszi az első önálló lépését.

Jár: amikor már nem vagy csak nagyon ritkán mászik, túlnyomó többségében két lábán közlekedik.

Nálunk mindkét gyerekemnél egy hónap telt el az első lépések és a stabil járás között.

2013. dec. 2. 09:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor mondtam, hogy elindult, amikor egyik nap gondolt egyet és már nem kapaszkodott a bútorba, hanem elengedte és odasétált hozzám.
2013. dec. 2. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Amikor teljesen egyedül önállóan járt.

Bár nem értem mi jelentősége van.

2013. dec. 2. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
en is ugy mondom, amikor fogoszkodas neluk egyedul megy. Nalunk ez a 4-5 lepes 1 hetig tartott, utana elindult szepen jarni. en soha nem jarattam.
2013. dec. 2. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!