Elindulnátok egy torka szakadtából üvöltő 6 hónapossal valahova?
Hordozóban nyugodtan állhatott volna rajtad végig a buszon meg séta közben.
Pont alvás időre időzítettem mindig, az úgyis kiesett idő végülis és addig már oda is érünk ahova kell.
Ezt kicsit túl toltad szerintem.. Gyerek miatt nem kell lemondani semmiről csak ügyesebben szervezni.
A babakocsiban nem aludt volna el? A fiamnál is van, hogy az öltözés alatt sír, de ha beleteszem a babakocsiba, akkor megnyugszik.
Én biztos elindultam volna, ha már így van megbeszélve. Vagy sétáltam volna kicsit babakocsival, és egy későbbi busszal mentem volna, amikor már alszik a kicsi.
A férjed stílusa meg elég érdekes.
Azért nem akartam elindulni egy óra múlva, mert egy és negyed óra az út, és hogy hazaérjek fürdetésre, max egy órát lehettünk volna ott, nekem azért meg ez túl nagy hercehurca
Tehát az eredeti terv is két óra lett volna? Komoly találkozó.
Ez nem gyenge...
Marmint hogy úhy megsuervezel egy osztalytalalkozót, hogy viszed a gyereked?!
Nekem is van 2 kicsi, idén volt osztálytalalkozónk. De eszembe nem jutott volna odavinni őket. Ez nem erről szól, jézusom.
Ha valamelyik beállított volna gyerekkel, lehet én haza ia mentem volna. Ez a beszélgetésről, kikapcsolódásról, esetleg ivás-evésről szól. Nem arról, hogy a kisbaba nyekergését hallgassuk, hozzateszem mellette kikapcsolódni kb lehetetlen
És akkor még hazudtok is...
Ha már ezt megszervezted, megszervezhettél volna egy mamát, egy babysittert vagy egy szomszédot...
Nem szervezem az osztálytalálkozót a gyerekem alvásidejére.És eszembe sem jutott volna 6 hónapost vinni ilyen helyre.Persze,hogy azt mondták,hogy vidd nyugodtan,nem akartak bunkók lenni.
Ez el lett csesz...ve,az egész szervezés, meg az egész készülődés.
Bocsi, de ez több sebből vérzik.
Ha volt időd szervezkedni gyerek mellett, az jó. Hogy viszed őt is, az nekem is meredek, pedig vannak gyerekeim, és szeretem a gyerekeket. Az egyik mama vagy valaki nem tudott volna maradni vele?
Egyébként ha a kérdésnél maradunk, nem, alvásidőben nem viszem sehova. Néhány alkalommal volt, hogy muszáj volt akkor menni, útközben elaludt, ez pedig utána még több nyűg.
Szerintem ez igényelte volna a szervezést tőled, az osztálytalálkozóra lehetett volna gyermektelen osztálytárs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!