Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elindulnátok egy torka szakadt...

Elindulnátok egy torka szakadtából üvöltő 6 hónapossal valahova?

Figyelt kérdés
Most van osztálytalálkozónk, a férjemmel osztálytársak voltunk, úgyhogy mindkettőnknek aktuális. Én szerveztem az egészet, hívtam meg mindenkit, szerveztem helyet, kaját, csináltam a meghívókat, stb. Erre az indulás pont olyan hülyén jött ki, hogy a babának pont mennie kellett volna aludni, és még az öltöztetés elején sikítva ordított. Felvettem, sétáltam vele, próbáltam megnyugtatni, de mindig, amikor letettem, újra üvölteni kezdett, úgyhogy mivel 5 perc múlva indulni kellett volna, azt mondtam a férjemnek, hogy menjen egyedül. (Busszal mentünk volna, ami óránként jár.) Erre mondta, hogy ha kérdezik, azt fogja mondani, hogy azért nem jöttem, mert nem akartam, mert most vagy egy órával később is el tudtam volna indulni. Azért nem akartam elindulni egy óra múlva, mert egy és negyed óra az út, és hogy hazaérjek fürdetésre, max egy órát lehettünk volna ott, nekem azért meg ez túl nagy hercehurca, pláne, hogy már akkor tiszta ideg voltam a gyerektől. Mostanában nem tudom mi van vele, de állandóan nyűgös. :( Ti elindultatok volna így?
2022. dec. 18. 15:51
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%

Ha jól értem akkor valakivel otthon maradt volna a gyerek?

Ha olyan személy, akit ismer és megbízom benne akkor igen elindultam volna. Egy 6 hónapost bári meg tud nyugtatni ha megtalálja mi a baj. 10 Hósan mikor már ragaszkodhat egy személyhez már nem mentem volna olyan nyugodtan

2022. dec. 18. 15:54
 2/35 anonim ***** válasza:
79%

Amikor megszervezted, még nem volt gyereked ?

Én simán elmentem volna a gyerekkel akkor már, hlyeség volt hazugsággal kihagyni. Ott hátha elhallgatott volna, meg mindenki körbe ajnározta volna.

2022. dec. 18. 15:54
 3/35 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk eleve babával nem megyek osztálytalálkozóra. Lehet, hogy 5 embernek tündi bündi lesz a gyereked, meg gügyögnek neki 3 órát, de a többi 20 ember le se xarja, hogy te szültél egy gyereket és baromira nem kíváncsiak rá.

Ez általában egy evős, ivós program, nem kisgyerekesek csoport találkozója.

Add oda a gyereket anyádnak, vagy egy kis gyerekes barátnődnek, és menj a férjed után. 2-3 óra múlva, hogy tiszteleted adtad, meg menj haza.

A férjedről is elmond mondjuk valamit, hogy nem ötletelni próbált, hanem egyből téged hibásnak beállítva hazudik valamit, ahelyett, hogy őszintén elmondaná, nyűgös a gyerek, sír, beteg, mittomén, nem tudtál jönni. Mindketten buták voltatok most.

2022. dec. 18. 16:04
 4/35 A kérdező kommentje:
A babát vittem volna. Azzal volt a problémám, hogy mire elindultunk volna és tudtam volna foglalkozni azzal, hogy megvígasztaljam a babát (öltözés, nekem is kabát, babakocsiba tenni a babát, táskákat összeszedni), addig hagytam volna 10 percig keservesen ordítani a babát, és úgy éreztem, hogy nem hagyhatom ezt csak egy osztálytalálkozó miatt.
2022. dec. 18. 16:08
 5/35 A kérdező kommentje:

Kifejezetten kérték többen is, hogy vigyem. Szoktunk elmászkálni otthonról, csak az időre indulás nem megy.

De amúgy 4-es, valószínűleg neked van igazad. Mindketten buták voltunk.

2022. dec. 18. 16:10
 6/35 anonim ***** válasza:
86%
Alvásidőben sosem indultam el a gyerekkel sehova,mert az tuti nyűgös üvöltéshez vezetett. Próbáltam úgy szervezni a dolgokat,hogy olyankor mindig otthon legyen. Persze egy osztálytalálkozót nem lehet egyetlen gyerek igényeihez igazítani,ezt megértem.
2022. dec. 18. 16:12
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Eleve eszembe nem jutott volna gyereket vinni az osztalytalalkozora
2022. dec. 18. 16:15
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Elindultam volna. Ùgy, hogy mellre teszem/ màshogy nyugtatom a gyereket. Kabàtommal betakartam volna, apja szedte volna össze a cuccokat, ès majd a buszon àtpakoltam volna a babakocsiba mikor elaludt. Sőt, a fürdèst is kihagytam volna egy nap, hogy tovàbb maradhassunk.
2022. dec. 18. 16:23
 9/35 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk a környezetben minden második ember beteg...

De ha nem lennének azok, akkor se jutna eszembe vinni egy ekkora gyereket.

Plusz vasárnap estére szervezni, mikor másnap mindenki dolgozik, és tuti van, aki nem is ott lakik már???

2022. dec. 18. 16:27
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleve nem jutott volna eszembe osztálytalálkozót szervezni gyerekkel, aztán meg nem elmenni rá, ha már megszerveztem...

Mondjuk a férjed is érdekes, mert minek hazudni, meg mi az, hogy akkor te maradsz otthon, holott te szervezted az egészet.

Én elmentem volna, ha kell gyerekestől.

De leginkább nem szerveztem volna meg és nem csináltam volna magamnak problémát. Most jobb?

2022. dec. 18. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!