Melyik a legjobban bevált pelenka újszülötteknek?
Kinek mi...
Elsőre sokat felesleges venni.
Én pl fiamnál 1est vettem, 3csomaggal. Ismerőstől vettem át.
Erre 2es pelussal kezdtük, mert az 1 kicsi volt. De azt is nagyon hamar túlléptük.
Lányomnál ezért 2est nem is vettem. Na neki meg kellett az 1es. 2est pedig durván sokáig hordott.
Fiammal pl próbáltam a pamperst, kiütései lettek. Dm-estől szintén. Az auchanban kapható happy mindig szakadt. Liberó kifolyott. Így csak a lidlis jött be. Sokan meg ezt utálják. Lanyommal csak lidliset vettem
2-es
Akkor jöhetsz mosni
Nálunk napi 10-14 pelus fogyott 2 hónapig…
Egyiknél a libero csakis másiknàl nem
Másiknál a fredflo silktouch
Pampers egyiknél sem
Mi elsőre liberot vettünk, azonnal bevált, nem is próbálgattunk mást.
Viszont barátnőmék már az összeset kipróbálták, mégis hol az egyik folyik, hol nem kényelmes a gyereknek.
Ezzel azt akarom, mondani, hogy ezt neked kell kitapasztalnod, attól, hogy Kis Julisnak bejött valami az nem biztos, hogy neked is.
Szerintem is a baba testalkatától függ. Az én babámnak nagyon vékony combocskái voltak. Ki is folyt a pisi az összes létező pelusból. Később, amikor hízott a pampers prémium care vált be, majd a pampers pants bugyi pelenka.
Hogy mennyit érdemes venni? 1 csomaggal és meglátjátok beválik e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!