Változott valamit a véleményed tavaly óta a H1N1 elleni védőoltással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Olyan anyukák véleményére lennék kíváncsi akik tavaly nem oltattak és most fognak, ill. akik tavaly oltattak és most nem fognak. Miért? Légyszi csak a kérdésemre válaszoljatok!
Köszönöm.
2010. szept. 29. 22:59
11/17 anonim válasza:
Nem változott a véleményem. Sajtófogás, figyelemelterelés az egész. Tavaly kismama voltam és nem oltattam magam. ÉS ÉLEK! Már 7 hós a lányom és szintén nem oltatom magam és őt sem!!!
12/17 anonim válasza:
Tavaly sem oltattunk,idén sem fogunk!Szerintem is csak kamu volt az egész!Üdv
13/17 anonim válasza:
Én is terhes voltam tavaly, oltattam, most nem fogok.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a kérdésemre adott válaszokat. Mindenhol így kellene. :)
2010. szept. 30. 13:23
15/17 anonim válasza:
Tavaly oltattam a gyerekem és magunkat is ÉS MÉG ÉLÜNK, idén még nem döntöttem, hogy őt oltatom e , magunkat biztosan.
17/17 anonim válasza:
Én még soha semmilyen influenza elleni védőoltást nem adattam be magamnak, de tavaly 37 hetes terhesen beoltattam magam. Mivel már a babát is egyedül vártam, utolsó pillanatig dolgoztam, bevásárolni jártam, ügyintéztem, szóval egyfolytában emberek között voltam, féltettem magunkat. Nem is bántam meg.
Azon még nem gondolkoztam, hogy az idén oltatok-e, inkább nem, mint igen.
Amúgy szerintem is túl volt lihegve ez az egész, nem is lett akkora járvány, mint ahogy megjósolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!