Változott valamit a véleményed tavaly óta a H1N1 elleni védőoltással kapcsolatban?
Olyan anyukák véleményére lennék kíváncsi akik tavaly nem oltattak és most fognak, ill. akik tavaly oltattak és most nem fognak. Miért? Légyszi csak a kérdésemre válaszoljatok!
Köszönöm.
Tavaly oltattam, mert 20 hetes terhes voltam és nem én akartam lenni a 7. anyuka, aki lélegeztetőre kerül, aztán sürgősségi császárra koraszül, majd apukára hagyja a gyereket, mert meghal.
Idén nem oltatok, mert 1) már oltva vagyok 2) nem vagyok terhes.
A véleményem nem változott.
Köszönöm.
Annyit javítanék, h gyermekedet oltattad e tavaly és most fogod e!?
Nem oltattam, csak magunkat, de idén sem fogom, nem megy bölcsibe.
de ha menne, és érdemes lenne, megkapná, nem véletlenül vannak a védőoltások.
Nem oltattam tavaly, kismama voltam még. Az idén sem szeretnék, de ha a gyerekorvos javasolná, akkor megfontolnám.
De szerintem az idén sem fogja javasolni a picinek sem és nekem sem.
Tavaly terhes voltam és oltattam és így a gyerek is oltva volt. Csak és kizárólag azért oltattam mert terhes voltam, nem akartam kockáztatni ! Idén nem oltatok, a terhességem előtt sem oltattam soha.
Nem bántam meg és ha idén lennék terhes megint beoltatnám magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!