Hogy lehet, hogy egyes babákat ágyba tesznek és alszanak, másokat pedig altatgatni kell?
Mitól van az hogy egyik felnőtt rosszul alszik, a másik meg jól?
van akinek kevés is elég, másnak sok is kevés.
A babák nem gépek, egyik ilyen, a másik olyan, ugynúgy mint a felnőttek.
Ezért se értem miért véárják el ababáktól ,hogy könyv szerint viselkedjenek.
úgy gondolom, hogy a babák nem tudnak elaludni maguktól, meg kell tanítani őket. (erről nem is egy könyvet olvastam)
ha babakocsiban, karban ringatjuk őket, cicivel, cumisüveggel segítjük az elalvásukat, hosszú távon kiszúrhatunk magunkkal mert azt tanítjuk, eszközzel tudjanak csak elaludni. nálunk is ilyen gondok voltak mikor megúntam és elkezdtem bújni a könyveket.
végül azt csináltuk mi is, hogy mellé feküdtünk, úgy tettünk mint ha aludnánk, közben hagytuk, hogy forgolódjon, felüljön, körülnézzen, ha sírt, felkeltem, magamhoz szorítottam és tovább "aludtam".
1 hónap alatt megtanult magától elaludni, most 10 perc egy altatás (ami ráadásul kényelmes pihenés), éjjel ha felkel, magától visszaalszik.
nagyon ajánlom ezt a módszert, az első pár nap húzós de hosszútávon megéri kitartónak lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!