Férjetek kisfiút vagy kislányt szeretne?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik bárandósak vagy tervben a baba. Melyiket szeretné jobban a párotok?2022. okt. 24. 17:49
11/20 anonim válasza:
Még nem vagyok várandós. Fiút szeretne inkább. Nyilván nem állna fejre a lánytól sem de jelenleg úgy érzi valahogy nem tudna mit kezdeni vele, neki nincs lánytestvére sem, így túl sok tapasztalata nincs lánygyerekekkel.
12/20 anonim válasza:
Nagyon fiút szeretne, azt mondja nem tudja mihez kezd ha lányunk lesz. Már a fiúneve is megvan .Lány neveket nem is néz velem, azt mondja azt adok neki amit akarok, úgyis én leszek ott..
13/20 anonim válasza:
A paromnak kisfia van az elozo kapcsolatabol, igy o lanyt szeretne, es en is. Aztan meglatjuk. Nem fogjuk a korhazban hagyni ha kisfiu lesz.😀
14/20 anonim válasza:
Miért 0% minden válasz? Érthetetlen...
16/20 anonim válasza:
Férjemnek van már egy nagy lánya, és van egy közös 11 éves lányunk. Azt mondta mindegy csak egészséges legyen.Mikor megtudtuk most is kislány lesz annyit mondott bízott benne ,hogy kisfiú lesz , megtörve a női uralmat itthon 😂 de azt sem tudja 2 lány után mihez kezdene egy fiúval 😁🤷🏻♀️ 24hkm
17/20 anonim válasza:
Azt mondta az elején inkább kislánynak tudja elképzelni, de kisfiú lesz :)
18/20 anonim válasza:
Kislányt szeretne és én is 😊 nyilván az a fontos hogy egészséges legyen, de attól még mindenki vágyik valamire ☺️
De lehet meglepetés lesz a neme mert nem akarja mutatni magát 😅😅 26hkm
19/20 anonim válasza:
Igazából legbelül mindenki vágyik valamelyik nemre, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk őt szeretni, ha másmilyen nemű lesz. Értem én a lepontozásokat, az a bajuk, hogy mit képzelünk mi, hogy vágyaink vannak. 😅
20/20 anonim válasza:
Fiút szeretett volna, lány lesz. Kis idő kellett neki, hogy elengedje a kisfiút és megszokja a lány gondolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!