Nők, ti adnátok a férjetek nővérének nevét a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:49
1/25 anonim válasza:
Nem. Maximum valami hasonlót csak.
Pl. az én sógornőm Katalin. Ezt a nevet nem tudnám elképzelni, talán a Katát igen. De nem szerencsés, ha ugyanúgy hívják a két embert, hiszen egy és ugyanaz a vezetéknév is.
2/25 anonim válasza:
szívem szerint adnám, mert nagyon tetszik a neve, csak fura lenne így családon belül hogyvkét ugyanolyan nevű van.
4/25 anonim válasza:
Ha pont az a nev tetszik miert ne?
5/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a férjem testvérének neve, de csak becenévként. Megnéztem, úgy is adható. Igaz, csak sokadik gyerek lesz, de azt fogja kapni.
6/25 anonim válasza:
Nálunk a kisfiunknak lesz ugyanaz a neve, mint a férjem ikertestvérének.
Ha tetszik, hát tetszik, emiatt nem érdemes lemondani az áhított névről.
7/25 anonim válasza:
Ha tetszik az adott név, akkor igen.
8/25 anonim válasza:
Soha :)
Főképp úgy, hogy az egyik nővérét úgy hívják, mint az anyukáját és a nagymamáját. Nem hiányzik egy 4. Julianna a családba.
9/25 anonim válasza:
Ha az a név tetszik, akkor adnám. Miért ne?
10/25 anonim válasza:
nincs tesója de szerintem ha nagyon tetszene a neve tuti adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!