Kamilla nevet kislányotoknak miért adtátok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 14:32
1/11 anonim válasza:
Én ezt a nevet választottam a lánynevek közül.Egyszerűen azért mert gyönyörű :)
Kisfiam lett,de ha esetleg egyszer születik egy kislányom csakis ezt a nevet kapja.
2/11 anonim válasza:
Nekem van felnőtt Kamilla nevű ismerősöm, kiskamasz és kisgyerek Kamilla ismerősöm is. Mindegyik korosztályhoz tartozó személyre abszolút illik a név. Becézik őket többféle módon (Kami, Milla, Mili), de mégiscsak Kamillaként a legszebb.
Azért adnám a kislányomnak, mert egész egyszerűen egy szép név.
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik, azért nem adnám, mert a vezetéknévhez nem illik - de attól még nektek hajrá :)
4/11 anonim válasza:
Nagyon imadom ezt a nevet.Ha a kovetkezo babank kislany lesz kamilla lesz.
Van egy Boglarkank es tervben van meg egy Kamilla es egy Jazmin is (varunk kicsit a Jazminnal, hogy lecsengjen ez a nagy nepszeruseg :) )
5/11 anonim válasza:
Mert így tud kamillázni tea nélkül is
6/11 anonim válasza:
Mert jól lehet becézni: Kami, Mimi, Milli, Milla
7/11 A kérdező kommentje:
Kamilla Baba
2012. márc. 12. 12:01
9/11 anonim válasza:
Talán,mert tetszik?Konkrétan nekem nem,de aki adja gondolom ilyen megfontolásból.
10/11 anonim válasza:
Nekem van egy nagylányom Jázmin és egy kicsi Kamillám :) Azért adtam, mert nagyon tetszett a csengése és illik a tesó nevéhez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!