Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtatok szülés...

Mennyi pénzt adtatok szülés után az orvosnak?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem akarok senki pénztárcájában nyúlkálni. Légyszi azt is írjátok le, hogy előtte a havi vizsgálatokért fizettetek-e és hogy mennyire "felkapott" orvoshoz jártatok (esetleg hogy melyik megyében).

Én a vizsgálatokért nem fizetek, mert nem magánrendelésbe járok, hanem kórházba, de mindig ő vizsgál, és elég híres, elfoglalt, sok betege van. De fogalmam sincs, mennyit adjak, nála nem kérdeztem még rá, asszisztense mondta, hogy nem szokott árat mondani, annyit adjak amennyit gondolok.

2011. okt. 12. 17:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a dokidnak mennyi a magán rendelése? Ahhoz viszonyíthatsz.Azt monják, a rendelés tízszerese, de ez nem mindenhol igaz.ha nem mond árat, annyit adsz,amennyid van. Én Baranyában szültem, nagyon jó dokinál, 7,000volt a vizsgálat. 30,000 adtunk neki. Többet nem tudtunk. Nem mondott előre árat!
2011. okt. 12. 17:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Vác - 8000 Ft volt egy vizsgálat, nem mondott összeget a szülésre a doki, mi 50ezret adtunk neki végül.

Jó és felkapott doki volt.

2011. okt. 12. 17:36
 3/20 A kérdező kommentje:
Nincs magánrendelése, minden betegét a kórházban fogadja, és nem fogad el pénzt a vizsgálatokért.
2011. okt. 12. 17:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelés, Bp. 8000, szülés 80e, és ezt megmondta hogy ennyiért vállaja. Ez tavaly volt. Most 10e a rendelés, tehát a szülés egy százas.Horror! Ha nem mondja, hogy mennyi, akkor tényleg annyit adj, amennyit tudsz, vagy amennyivel úgy érzed, hogy ki tudod fejezni a háládat.
2011. okt. 12. 19:08
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Már látom a lepontozást, de én semennyit. Sztk-ba jártam és ügyeletesnél szültem.
2011. okt. 12. 19:18
 6/20 A kérdező kommentje:

Én biztos nem foglak lepontozni kedves utolsó válaszoló, tulajdonképpen az egész hálapénz dologgal annyira nem értek egyet.

Az előző szülés alatt magánrendelésre jártam 5.000-ért, és akkor a tízszeresét adtuk, tehát 50.000-et (csak az orvos másik városban van azóta, így kerültem másik orvoshoz), és nem tudom hogy ilyen esetben mennyit szokás vagy illik adni.

2011. okt. 12. 19:25
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ügyeletesnek én sem adnék, hacsaknem valami extra dolgot művel (komplikáció, életmentés stb.).

Szerintem sem fog senki lepontozni előző válaszoló, mindenki maga dönti el, hogy hogyan, kinél akar szülni és hogy ad vagy nem ad pénzt.

Engem speciel nem zavar, ha valakinek van orvosa és ha valakinek nincs. Nekem ez nem le- és felpontozgatós történet.

2011. okt. 12. 20:15
 8/20 anonim ***** válasza:
Siófokon szültem, az orvosom nem a legfelkapottabb, de jó híre van és tapasztalt. 5 000 Ft nála a vizsgálat, de mivel sokat voltam kórházban ezért csak 3X voltam nála magánrendelésen. A szülés ára nála ki van írva: 30 000 Ft. Azért adtunk neki 35-öt, mert szülés előtti nap voltam nála vizsgálaton, és hallottam, ahogy mondta a nővérnek, h másnap szabadnapos lesz és nem ér majd rá. Ennek ellenére rögtön jött, ahogy hívták és a fél napot bent töltötte a császárom miatt.
2011. okt. 12. 20:36
 9/20 anonim ***** válasza:
Budapesten én olyan 50 000 és 100 000 közé lőném be! Én konkrétan 70 000-et adtam, de nálam 7 000 volt egy vizsgálat is, meg a doki is ennyit mondott!
2011. okt. 12. 20:45
 10/20 anonim ***** válasza:

2000-ben: 10 ezret (terhesgonozás 3 ezer, 5x)

2009-ben: 20 ezret(terhesgonozás 7E, szintén 5x)

Bp-i kürház, ov főorvos

2011. okt. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!