Mennyi pénzt adtatok szülés után az orvosnak?
Bocsi, nem akarok senki pénztárcájában nyúlkálni. Légyszi azt is írjátok le, hogy előtte a havi vizsgálatokért fizettetek-e és hogy mennyire "felkapott" orvoshoz jártatok (esetleg hogy melyik megyében).
Én a vizsgálatokért nem fizetek, mert nem magánrendelésbe járok, hanem kórházba, de mindig ő vizsgál, és elég híres, elfoglalt, sok betege van. De fogalmam sincs, mennyit adjak, nála nem kérdeztem még rá, asszisztense mondta, hogy nem szokott árat mondani, annyit adjak amennyit gondolok.
Vác - 8000 Ft volt egy vizsgálat, nem mondott összeget a szülésre a doki, mi 50ezret adtunk neki végül.
Jó és felkapott doki volt.
Én biztos nem foglak lepontozni kedves utolsó válaszoló, tulajdonképpen az egész hálapénz dologgal annyira nem értek egyet.
Az előző szülés alatt magánrendelésre jártam 5.000-ért, és akkor a tízszeresét adtuk, tehát 50.000-et (csak az orvos másik városban van azóta, így kerültem másik orvoshoz), és nem tudom hogy ilyen esetben mennyit szokás vagy illik adni.
Ügyeletesnek én sem adnék, hacsaknem valami extra dolgot művel (komplikáció, életmentés stb.).
Szerintem sem fog senki lepontozni előző válaszoló, mindenki maga dönti el, hogy hogyan, kinél akar szülni és hogy ad vagy nem ad pénzt.
Engem speciel nem zavar, ha valakinek van orvosa és ha valakinek nincs. Nekem ez nem le- és felpontozgatós történet.
2000-ben: 10 ezret (terhesgonozás 3 ezer, 5x)
2009-ben: 20 ezret(terhesgonozás 7E, szintén 5x)
Bp-i kürház, ov főorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!