Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt adtatok szülés...

Mennyi pénzt adtatok szülés után az orvosnak?

Figyelt kérdés

Bocsi, nem akarok senki pénztárcájában nyúlkálni. Légyszi azt is írjátok le, hogy előtte a havi vizsgálatokért fizettetek-e és hogy mennyire "felkapott" orvoshoz jártatok (esetleg hogy melyik megyében).

Én a vizsgálatokért nem fizetek, mert nem magánrendelésbe járok, hanem kórházba, de mindig ő vizsgál, és elég híres, elfoglalt, sok betege van. De fogalmam sincs, mennyit adjak, nála nem kérdeztem még rá, asszisztense mondta, hogy nem szokott árat mondani, annyit adjak amennyit gondolok.

2011. okt. 12. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

előző

olyn dokival, aki megmondja, hogy mennyit kér szóba sem állnék!!

2011. okt. 12. 20:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Én magándokihoz jártam 8000Ft volt a vizsgálat és 100ezret kért. Ő mondta az árat. Először máshoz mentem Ő nem mondott árat, csak annyit hogy a baba nem él de várjunk még 1 hetet??? Ezekután hogy így megijesztett már nem érdekelt hogy fizetnem kell egy másiknak csak normális legyen és JÓ doki Értse amit tanult. Nem csalódtam!!
2011. okt. 12. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:

A terhesgondozás 10 ezer.

Ctg-t is csinált a végén, 5000 Ft/alkalom.

A szülésért nem mondott árat, sürgősségi császár, vasárnap, vidékről rongyolt befelé 50 000 Ft-ot kapott. A varratszedéskor kapta meg, a 6 hetes kontrollon is ugyanolyan kedves és jó fej volt, mint mindig, gondolom, nem kevesellte.

2011. okt. 13. 07:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy fillért sem adtam. Sztk-ba jártam, nem kellett semmiért fizetni, jaj, de! az UH-képért egy ezrest. Szülni ügyeletesnél szültem. Nem is láttam a szülésznőket és a dokit sem többé, alkalmam sem lett volna átadni a borítékot. De nem is akartam, bár HÁLA-pénzt érdemeltek volna, le a kalappal előttük, rendesek voltak, pedig még az orvos nevét sem tudtuk, nem mutatkozott be kitoláskor már nem is érdekelt :)
2011. okt. 13. 08:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó, sztk-s vagyok. A TE esetedben szerint 50000 tökéletes összeg lenne, ha belefér, de valószínűleg egy 20-asnak is örülne, megköszönné, hiszen ez plusz pénz neki... Én is bátran emnnék ilyen dokihoz, és ha csak 20-at tudnék adni, égés nélkül adnám, hiszen ő mondta, hogy nem mond összeget -ez így tisztességes. Ki mennyit tud adni.
2011. okt. 13. 08:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Bár én még nem szültem (november 1-re vagyok kiírva), de én is magánrendelésre járok. Ahol 5000Ft egy vizsgálat. Bár nem lenne kötelező neki adni, nem igazi magánrendelés, de mi szoktunk, mert így kedvesebb és több képet ad a babáról:) Viszont szülni nem tudok nála, mert csak Pesten az István kórházban szüleszt, és az az igazság, hogy nem merem bevállalni azt a hosszú utat (Szolnok megyei vagyok). Így majd a közeli kórházba fogok szülni az ügyeletesnél. Azt meg úgy gondoltuk, hogy ha kedves, figyelmes velem, akkor adunk neki 20000-25000 Ft-ot, ha nem, akkor nem kap semmit.

Azt meg kifejezetten utálom, ha az orvos képes ilyen horribilis összegeket mondani (100 000Ft), bele se gondolnak, hogy mennyi pénzbe kerül, mire mindent megveszel, leginkább ha első baba. Siránkoznak, hogy mennyi a fizetésük: mindnek magánrendelése van és gondolj bele, ha csak 2 nő szül a héten, akkor is +200 000Ft kap. Undorító és szégyenteljes a magyarországi egészségügy. Kellemes babavárást, majd könnyű szülést!

2011. okt. 13. 10:00
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 13. 11:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Miskolcon szültem, osztályvezető főorvosnál.

Magánrendelésre nem sűrűn hívott - már nem emlékszem pontosan, de max. 5x vizsgált a terhesség alatt. 7000 Ft/alkalom.

50 ezret adtam neki. + a szülésznőnek 10 ezret. (Utóbbi annyira aranyos volt, hogy nem tudtam nem adni neki)

A dokimról az a hír járja, hogy csillagászati összegeket kér a szülésért. Na ezt én nem hinném. Soha nem mondta, hogy mennyi a tarifa, én meg nem kérdeztem.

Előtte való évben egy ismerősöm is 50-et adott neki, de császáros volt. Én simán szültem.

A következőt is nála szeretném!

2011. okt. 13. 14:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Bp.magánrendelés 14000 ft,a szülésért 70000 ft-ot kért.(Szt.István khzban szültem-2x-ugyanannál a dokinál)
2011. okt. 16. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
előttem szóló, kinél szültél az István kórházban?
2011. okt. 16. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!