Én 3 hetente fizetek a fogadott orvosnak 6000 ft-ot, akkor a szülés levezetéséért is kell fizetnem, ha igen akkor körülbelül mennyit kell adnom?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 13:21
1/7 anonim válasza:
Szia!Ez orvos függő nálunk 50000-70000Ft körül van de nálunk előre szokták közölni!
2/7 anonim válasza:
Bocsi lemaradt igen a szülésnél is kell fizetni!
3/7 anonim válasza:
Igen, a szülés általában az egyszeri terhesgondozásos díj 10-szerese. Tehát nálad 60.000 Ft.
Én mondjuk nem adom meg a tízszeresét, mert nem tudunk 100.000 ft-ot erre szánni, de meg is beszéltem a dokival, hogy 60.000 Ft lesz.
Szerintem Te is kérdezz rá előtte, hogy nála ez hogy működik. Nem egyformák az orvosok. Akkor nem érhet sem téged, sem az orvost meglepetés.
4/7 anonim válasza:
Az egyszeri vizsgálati díj 10-szeresét szokták adni általában. De persze semmi sem kötelező :)
5/7 anonim válasza:
Én alkalmanként fizettem 5000-et, és szüléskor 40 -et adtunk még. Plusz az utolsó hónapban, amikor már hetente mentem, nem adtam hetente 5000-et, akkor is egyszer adtam.
6/7 anonim válasza:
Általában a vizsgálati díj 10- szeresét szokták! Tehát a Te esetedben olyan 60 000 Ft lenne a reális! De ha nagyon bizonytalan vagy kérdezd meg tőle nyugodtan! Én is biztos ami biztos alapon megkérdeztem! Valahogy így: milyen feltételei vannak a szülésnek anyagi és technikai vonatkozásban!
7/7 anonim válasza:
3 hetente 6 ezeret? téged jól lehúznak:-((
2,5 éves szültem másodszor, 5x voltam terhesgonozáson (7E), az utolsó hónapban a kórházba jártam hetente(0ft), as szülés után 20 ezret kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!