Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segítene valaki abban, hogy...

Segítene valaki abban, hogy milyen szülészorvos dr. Gulyás István a Máv-korházban? Örülnék ha megírnátok tapasztalataitokat vele kapcsolatban. És érdekelne az is, hogy mennyi a tarifája egy szülés levezetéséért?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem még nem késő a válaszom. Szuper orvos, csak ajánlani tudom. Hozzá jártam terhesgondozásra is, ott 8ezret kért egy alkalomért. Nagyon lelkiismeretes, fiatal, de mégis jó szakember. A szülésért nem kért semmit, pedig mi megkérdeztük, de azt mondta ezt döntsük el mi. Én ajándékot adtam végül neki, meg 20ezer forintot, de láthatóan annak is nagyon örült és láttam, hogy tényleg nem vár el semmit. A szülésnél nem hagyott egy percre sem magamra, és utána is még minden nap bejött megnézni.
2009. jún. 30. 07:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

Szeretnék neked privátban is írni, mert lenne még pár kérdésem, de nem tudom, hogy hogyan kell, mert nem jelent meg az a link.

Sajnálom :-(

2009. jún. 30. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Na szóval , jómagam is hozzá járok és ledöbbentem mikor a kötelező labor vizsgálatra nem tudott adni nekem beutalót! RH-negatív a vércsoportom, ezt legalább háromszor az ellenanyag miatt nézni kell,+ ugye van a kötelező nagy labor a 24-héten , terheléses vércukor stb. Intézzem magamnak , vagy védőnő, vagy a körzetim segítségével, mert a ÁEK-ban nem engedik nekik, hogy a magán betegeknek beutalót adjanak, VICCES 8000.- ÉRT

Úgyhogy magamnak intézem a nagylabort, és ki vagyok akarva ezen az eljáráson a magán betegeikkel is így bánnak akkor mit várunk SZTK alapon. De lehet ott jobban törödnének velünk? El vagyok keseredve, hogy egy laborba nem tud segíteni a maszek doki , akkor mi lesz a többi vizsgálattal, és szülésig van egy pár hét!!!!?

2009. júl. 9. 21:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is így jártam vele. Tényleg vicces. Nem is tudom hogy beutaló nélkül hogy lehet intézni ilyeneket, mikor mindenhol rögtön azt kérnek.Én eddig sztk-ba jártam és mindent megkaptam. Minden vizsgálatot, mindenhova beutalót.Ez ELGONDOLKODTATÓ!
2009. júl. 12. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Azon orvosok egyike, aki nem mondja meg pofátlanul,hogy mennyit kér a szülésért. RITKA PÉLDÁNY!!!Ezért meg is érdemli ha az ember a bizalmába fogadja Őt.

Segítőkész és nem beképzelt,nekem is elég sok problémám van, terhességi cukor, pajzsmirigy, gerinc sérv, és mindenben támogat segít. 25-hetesen kerültem hozzá, mert az előző dokim egy húúúúúú, meg sem írom milyen egy ember volt, de nem bántam meg egy percre se, hogy őt választottam. Mázlista vagyok mert nekem nem ajánlották, hanem a neten találtam rá és szimpinek találtam:) HÁT AZ IS!!!!

Sok a dolga, de ha hívod és nem ér rá akkor mindig visszahív!!!! Ő is ember, és gondoljatok csak bele amikor ti dolgoztok nektek is néha tele a hócipő?:)!!!!

Ajánlani tudom Őt, van magán rendelése 8000.- / alkalom! Nekem akkor is ennyit kell fizetni ha uh-t csinál és kenetet vesz! Nem egy lehúzós fajta, és 5-6-hetente rendel vissza ha nincs komoly baj, a többi doki szereti ha 4-hetente jár a kismama, na vajon miért?

2009. szept. 27. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos emberke, és valóban nem pénzéhes! Az Ő RENDELÉSÉN NEM KELL ÓRÁKAT VÁRNI, ő nem a mennyiségre utazik hanem a minőségre és arra, hogy ki is tudja magát pihenni.Ügyel, magán rendel,szóval csak ajánlani tudom minden szülni akaró nőnek Gulyás dokit.
2010. nov. 22. 17:09
 7/7 anonim válasza:

Sziasztok!

Már ugyan régi a kérdés, de válaszolok rá én is. 2008-2009 óta ezek szerint nagyon sokat változott...

Az első gyermekemet nála szültem probléma nélkül, de ez nem rajta múlott, egyszerűen könnyen ment a dolog. A második gyermekem sajnos egy hónappal előbb ki akart bújni. Hétvége volt a párommal berohantunk a kórházba, mert vérezni kezdtem. Gulyást egész éjszaka nem érték el, reggel bemászott a nagyságos úr, mert egyébként is ügyelt Be se nézett hozzám, valamikor délelőtt a párom kereste fel, hogy ugyan mondjon már valamit, mint fogadott orvos (pl: mi várható, milyen kockázatok vannak, mire készüljünk stb) Két hetet voltam bent a MÁV kórházban - ahol van kb két normális nővér a többi, meg egy hányvatei, nem tőrödöm, de ez egy másik történet - hol a szülőszobán, hol kórterembe. Semmit nem mondott egyszer volt bent nálam a két hét alatt. Többször vérezetem és gyakorlatilag végig veszélyben volt a manókám és talán én is. Amikor egyik reggel szintén vérzésre ébredetem egy fiatal orvos jött be Spánik doktor - nagyon aranyos, kedves, figyelmes, szolgálatkész fiatal doki, nagy szakértelemmel - aki azt mondta, hogy elég volt, a baba egészséges minden adott a szülésre és császárral pikk-pakk megszültem (születtettek :-) ). Gulyás sem akkor sem utána nem jött be pedig dolgozott (nem mással volt elfoglalva: a párom látta, hogy kint ült a "lihegőben" és tv-t nézett a kanapén elnyúlva) Spánik doktor még vagy háromszor jött be, elküldte vizsgálatra a lepényt , hogy megnézzék mitől válhatott le később ő szedte ki a varratokat is ....mindezt ellenszolgáltatás nélkül.

Még egy: Gulyásnál a magánrendeléseken rendszeresen 2-3 órát kellett várni és Gabika drága soha nem tudott előre időpontot adni, soha nem vette figyelembe, hogy nekünk azért egy gyerekkel nehezebb összeszervezni a vizsgálatokat ( nem előnyt akartunk csak azt, hogy ne este nyolcra adjon időpontot, azért mert ő csak sorrendben képes a jelentkezőket beírni)....azért alkalmanként 11000 Ft-ért némi törődést már csak elvárhatnánk. Szó mi szó NEM AJÁNLOM menjetek inkább Spánik doktorhoz!

2012. nov. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!