Férjetek kisfiút vagy kislányt szeretne?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik bárandósak vagy tervben a baba. Melyiket szeretné jobban a párotok?2022. okt. 24. 17:49
1/20 anonim válasza:
A páromnak már van egy kislánya.
Mi is kislányt szerettünk volna, de kisfiunk lesz :D Akkor megdöbbentünk, amikor kiderült, de a 10-15 perces sokk után alig várjuk, hogy megszülessen végre.. 24 hkm
2/20 anonim válasza:
Elsőre kislányt, másodikra fiút szeretett volna
Mindkettő lány lett :D
3/20 anonim válasza:
Nem szeretett volna kifejezetten fiút vagy lányt, ahogy én sem. Örültünk, hogy lesz.
De lányneveken gondolkodott valamiért. Neki ez a megérzése volt. Nekem meg beültetéstől az, hogy fiú.
4/20 anonim válasza:
Fiúnak drukkolt mindkétszer. Fiúk is lettek.
5/20 anonim válasza:
Elsőre mindegy volt, másodikra inkább ellenkező neműt is szeretett volna, de mindketten fiúk lettek.
6/20 anonim válasza:
Fiú van már, most lányt szeretnénk mindketten. Eddig kislányt mondtak. A lényeg, hogy egészséges legyen.
7/20 anonim válasza:
Elsőre fiút gyerekre vágytunk, úgy is lett. Másodjára már mindegy a neme, de nekem van egy érzésem, hogy ő is fiú lesz. Most vagyok 11 hetes. :)
8/20 anonim válasza:
Elsőre és és most másodikra is inkább a lányban bízott.
Elsőre bejött, most úgy tűnik hogy öcsi érkezik
9/20 anonim válasza:
Kislányt szerettünk volna mindketten. Kislány is lett.
10/20 anonim válasza:
Kislányt. Még nem tudjuk a baba nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!