Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülött/ pár hónapos baba...

Újszülött/ pár hónapos baba mellett kinek mennyi ideje marad egyéb dolgokra?

Figyelt kérdés

Egyéb dolgok alatt értem, házimunka, jelenleg itthon sütöm a zsemlét, kiflit, főzök, ilyesmik

Ezek mennyire fértek bele továbbra is? Segítség délutántól a férjem munka után

2022. okt. 18. 10:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

#40, ,,Jó a szó, tesó!” 6-os vagyok, a2. gyerek nemcsak nyugodtabb volt, én is jobban engedtem a maximalizmusomból anyai oldalról, illetve igénybevettem mindenféle könnyítő dolgot (pl. Adamo-hinta). Megtanultam több részletben csinálni a dolgokat.

Ami viszont óriási különbség, - és itt tényleg nem lehet mit tenni -, hogy hányszor ébred a gyerek. Az első nálam lehetett volna akármilyen nyugodt, vagy hagyhattam volna sírni, éjjel átlag 6-8x ébredt 3 éves koráig (reflux+orrmandulamegnagyobbodás, mindenféle ételérzékenység miatt). A babysitter ezen nem segít, mikor a férjemnek dolgoznia kellett, és átzombulva a napon alig vártam, hogy hazaérve a kezébe nyomhassam, és beessek az ágyba. Természetesen az okokat folyamatosan kerestem, végül a mandulaműtét hozott megoldást, meg hogy egyre nagyobb lett, és intézte magának a dolgait.

A kicsihez “csak” 2-3x kellett kelni, de ez megváltás volt.

2022. okt. 18. 16:00
 42/42 anonim ***** válasza:
34%

#40 Nem egyel vitatkoznak, legalább 3an vagyunk, de kár a szóért, mert itt az a menő gyakorin, aki 2 évig csak túlélt és zsíros hajjal macinaciban szoptatott napi 18 órát majd büfiztetett 6ot.

Minden más lehetetlen, és ha valaki nem lett egy igénytelen magát elhagyó gyerek rezdüléseire támadó tigris pozícióban váró ősmami akkor az egy gondatlan, gyereket elhanyagoló, hazudós valaki

🤗🤭

2022. okt. 18. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!