Újszülött mellett felújítás a szomszédban?
Őszintén, ilyen ellen nem tehetsz semmit.
Nekünk, amikor az első született (normális szakember hiánya miatt) nagyon elhúzódott a felújítás. Aznap, amikor hazajöttünk a kórházból, akkor álltak neki beszerelni a konyhát (3 hónapos késés után). A picit nem zavarta, evett és aludt. 2 hónapos koráig bármilyen zajban tudott aludni. Utána már nem 🙂
Ezt már kérdezted!
Ne szűlj és akkor nem zavarja a gyereket!
Erre nem lehet értelmesen válaszolni!
Majd megszokja!
Hazajöttünk a kórházból és a felső szomszéd azokban a napokban kezdte a teljes körű felújítást. Az most egy dolog, hogy azzal kezdte a balfék pont aznap amikor hazajöttünk, hogy átvágott egy gázcsövet és akkor már a közös képviselő gondolta hogy miért is ne cseréljék ki a társasház teljes hálozatát. Úgyhogy 1 hónapig (!) amíg nem volt gáz az épületben nem volt meleg víz, nem tudtam főzni mert gázos volt a tűzhely akkor még, de emellett a felső szomszéd 1,5 hónapon át vésett, fúrt, faragott, kopácsolt, dübörgött, az utolsó négyzetmiliméterig szétszedték a lakást. Volt már hogy a fejem fájt annyira hangosak voltak, konstans csengett a fülem, az őrület határán voltam már, főleg hogy naponta jöttek a munkások is gázórát leszedni, feltenni, kicserélni, heggeszteni, leolvasni, adminisztrálni ezért még az sem volt opció, hogy kint üljünk a parkban egész nap és a frissen szült alfelemmel még egy meleg zuhanyt sem tudtam venni, főzni meg egyáltalán nem tudtam úgyhogy egy hónapig azt ettük amit a gofrisütő meg a kontakt grill meg tudott csinálni. Egy rémálom volt, az gondolom egyértelmű.
Nos a kisbabánk mint aki nem is e világon van végigszuszogta az egészet, talán egyszer volt hogy zavarta a kopácsolás de amúgy nem érdekelte, nem kelt fel rá, viszont nagyon jó alvó lett (már ovis), egy bomba sem keltené fel, a füleivel pedig semmi gond nem volt soha. Én viszont örökre emlegetni fogom ezt az tuti, mert majd beleőrültem :D Remélem ti megússzátok azért, vagy legalábbis ennyire nem lesz gázos a helyzet :)
Ez igaz
De ha nehezen altattad el akkor óhatatlanul beleesel abba a hibába, hogy lábujjhegyen jársz nehogy visszaérbedjen..
Ördögi kör.
( nekem is jó alvó az egyik, màsik sokkal könnyebben ébred)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!